christmas wishes

Ovenviste ønsker jeg mig i julegave. En del er nok mest ovre i den urealistiske kategori af ønsker, men hey man har lov at drømme ikke? Og det kunne jo være at J vandt den der sindssyge Onsdags Lotto-pulje i morgen :) Tak til sød Kia og sød læser, der tippede mig om den seje border collie pude, den ligner Penny helt vildt. Selvom de hører til i den mere urealistiske ende af skalaen, så gad jeg altså virkelig (virkelig!!) godt iføre mig lyserøde Miu Miu hæle og hellere end gerne sammen med oversized vaflet Isabel Marant strik. Og en af nederdelene. Og armbåndene. Og glimmer-boots’ne kunne også snildt gå dertil i stedet for stilletterne. Og og og… Håber dem der skal give mig gaver finder balancen mellem det jeg har brug for og så det der får mit hjerte til at banke lidt hurtigere. Heldigvis er der flere ting, der falder i begge kategorier.

My list of wishes for Christmas.

(Visited 488 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

42 Kommentarer

 1. Hej Emily

  Ved du hvor man kan købe nederdelen fra Isabel Marant?

  På forhånd tak!

  Simone

 2. Hej Emily.

  Hvordan laver du din smarte collage, eller hvad man kalder det. Bruger du et bestemt program? Det ser nemlig super godt ud, og nu har min mor plaget mig om en ønskeseddel i hundrede år, og så kunne man jo lige lave sådan en smart en til hende :)

  Mange hilsner herfra

    1. Jo desværre og det er ganske dyrt. Så hvis det ‘bare’ er til collager er der vist mange billigere eller gratis alternativer. Ved at mange bruger polyvore og paint er vist også en mulighed :)

    2. Jeg har photoshop.. men hvordan har du lavet det derinde.. har ikke fået sat mig helt ind i programmet endnu :)

  1. Helt enig! Og det virker nærmest uhøfligt at give en ønskeseddel kun med dyre ting ikke? Så jeg tilstræber også at der er lidt i forskellige prisklasser :)

 3. Den der pailletnederdel er da vist også det tætteste, man kommer på perfektion. Den ryger lige en tur på min liste også!

 4. Patti Smith bogen, Mumisættet og pailletnederdel ejer jeg allerede – og kan kun på det varmeste anbefale alle tre!!

  Til gengæld har du netop gjort mig opmærksom på verdens fineste pumps, fabelagtig nederdel og uundværligt abonnementet, som jeg simpelthen MÅ eje……tak;-)

  Og god jul!

 5. Det ville da heller OVERHOVEDET ikke gøre noget hvis de ting lå under juletræet hjemme ved mig. Specielt Niceville af Kathryn Stockett, hvor vil jeg dog gerne læse den!

  Tjek min blog ud (den er dog rimelig ny). :)

 6. Jeg har allerede den fine Mummi kop stående hjemme hos min kæreste (: Har også skålen der matcher – de er så fine de Mummi kopper man kan få (:

  Ellers er det nogle lækre ønsker du har – håber du får dem opfyldt (; Glædelig jul!

  Venlig hilsen Bettina

 7. Ej hvor sjovt! Jeg kender hende på forsiden af Stella Magazine :D
  Er heeeeelt forelsket i miu miu skoene! Fantastiske!

  /Ditte

 8. Hej Emily! Hvilken af John Masters olierne synes du er bedst? Vil nemlig gerne ønske mig én af dem i julegave :-) Jeg har prøvet hans shampoo og balsam og var meget begejsret!

 9. Jeg har den mangefarvede glimmerlak fra OPI, og jeg elsker den virkelig! Den kan jeg godt forstå, at du ønsker dig. Glimmerstøvlerne fra Topshop var jeg klar til at klikke hjem i sidste uge, men så var de udsolgt i størrelse 37 :/ øv bøv.

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

 10. Ret fine charms, den med Månen, er det én af dem som Camille Kaasby-Wang har designet? Helt sikkert også tilføjet min ønskeliste!!

 11. Jeg kan klart anbefale “Niceville”, jeg har dog læst den på engelsk. Den er så fantastisk – glæd dig til at læse den! :-)

 12. Hej Emily!

  Niceville MÅ du læse – læste den selv for en måneds tid siden og er sikker på du vil finde den helt fantastisk! Den er så fin og hyggelig… :)

 13. Sikke nogle lækre, lækre julegaveønsker! Hopper også med på vognen med de Miu Miu-hæle og den Isabel Marant-strik… MMM! Dejligt med lidt inspiration til os læseres ønskesedler også :)

 14. Hej Emily.

  Jeg ville lige høre dig om du ved hvornår det er, at man kan se noget om danske bloggere på TLC?

  1. Uh det kender jeg desværre ikke noget til… Er det et konkret program du tænker på? :)

 15. Wiiie, jeg har en mummi-kop præcis magen til! Den er så fin, men dog ikke så dyr. Den kan du nok sagtens selv købe selvom du måske bliver nydt for den i julegave ;-)
  God dag.

 16. Hej Emily. Hvor har du fundet miu miu hælene? Er virkelig interesseret i at få oplyst hvor de forhandles :-)

 17. Hej Emily,

  Du har jo været deprimeret over din hund. Jeg kan ikke lade være med at understrege, at det er en hund – ikke et menneske. Den tænker ikke på samme måde som dig og den reflekterer helt sikkert ikke over hvordan den har det. Mennesket adskiller sig fra dyret fordi vi har bevidsthed – det har din hund ikke.
  Måske det ville være en idé at få en ven i stedet? Eller en baby?
  Jeg er ked af det, men jeg synes det virker lidt sygeligt med måden du omtaler din hund på som var det et barn. Nok har du ansvaret for Penny. Men du er afhængig af hende – hun er ikke afhængig af dig. Så snart du stopper med at fodre hende, vil hun smutte for at finde en ny herre der kan fodre hende. Det er naturens lov.
  Så måske du ville overveje, at basere dine følelser på virkelige mennesker i det virkelige liv i stedet :-)
  På plejehjem får ældre mennesker en kunstig sælunge, der siger lyde hvis den ikke bliver klappet. Så de ældre mennesker føler at der stadig er nogen der har brug for dem. Kan det være, at du ikke føler der er nogen der har brug for dig og derfor behandler du din hund som et barn?

  1. Kære Jacqueline,
   Hahaha… Fik en god griner. Tusind tak for dit perspektiv, tror jeg vil få mig en baby asap ;)
   Glædelig jul og fortsat rar aften,
   Klem fra mig