a year ago

Endnu et lille tilbageblik fra for et år siden: Lidt mere Barcelona, endnu en smoothie, en tur ind at se Mary og Frederiks nyistandsatte palæ, hygge i Kongens Have med Albert gravhund og yndlingsøl og Alberts mor og fejring af min fødselsdag for præcis et år siden i pæn hvid kjole og med crazy lys i ‘kagen’.

I dag er jeg blevet vækket med sang og morgenbord og mange fine gaver og nu vil jeg nyde det fine vejr og siden smutte i Tivoli. Glæder mig til middag i Grøften, candyfloss og ikke mindst til at prøve ALLE forlystelserne.

A year ago I was in Barcelona, had (yet another) delicious smoothie, chilled in the park with friends (and their dogs), went to the Royal Palace of the crown prince and princess of Denmark and celebrated my 25th birthday.

(Visited 283 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

48 Kommentarer

 1. Alle fortjener en candyfloss på deres fødselsdag – tillykke med din, jeg er sikker på den bliver fantastisk med alt det du skal, for man bliver vel aldrig for gammel til at være prinsesse på sin føller?!

  Og åhh jeg synes du er gude-lækker med det pandehår sidste sommer..

 2. Mange gange tillykke med fødselsdagen..

  Hihi hvor skægt.. Har lavet en lige sådan rød smoothie her til morgen og har lige fået en kjole der minder pææænt meget om den der hvide du har på af min svigermor.. Skægt.. :)

 3. Hej skønne Emily. Du fortjener simpelthen at have en helt fantastisk fødselsdag med alle dem, du holder af. Du skal vide, at du er til STOR inspiration, – både hvad angår dit smittende glade humør, dine smukke billeder/foto-evner, dine lækre madopskrifter, dine kulturelle oplevelser; din blog er FANTASTISK. Du har virkelig min dybeste respekt og taknemmelighed for det, du gør – og kan. Mange hilsner fra en trofast læser!

 4. Hjertelig tillykke med fødselsdagen Emily! :)
  Håber din dag i Tivoli bliver skøn. Du har i hvert fald vejre med dig ;)

 5. Mange gange tillykke med fødselsdagen, Emily :)
  Er helt vild med halskæden på “det hvide billede”
  annasdelights.blogspot.com

 6. Hey du,
  Stort til lykke med fødselsdagen. Som sædvanligt fine billeder – du kan virkelig noget med dit kamera.
  Lyder hyggeligt med Tivoli også.

 7. Stort tillykke med fødselsdagen! Håber du har en perfekt dag!!!! Sommer-hilsner fra Christine

 8. Stort tillykke med fødselsdagen, det lyder som en god dag. og nårh hvor er den bare sød den hund der :)

 9. Et stort tillykke med fødselsdagen og tak for det fantastiske vejr.
  Pandehåret klædte dig nu rigtig rigtig godt, men du ser dog stadig bragende godt ud :)

 10. Tillykke med fødselsdagen, søde Emily! Det er for fedt, du skal fejres med skrig og begejstring i Tivoli – love it! Håber, du har haft en god dag, vejret har i hvert fald været skønt. Tak for det! Haha. :)

 11. <3-lig tillykke med dagen (i går)! Billede nummer to ser enormt smukt ud – kan du fortælle mig hvad det er? Jeg håber du havde en fantastisk fødselsdag :-)

 12. Tillykke med dagen i går, Emily :) håber du havde en fantastisk dag. Og tak for det gode vejr ;)

 13. Hej med dig *sms* (:

  Sikke en flot blogger du har dig her jeg kan godt lide den tænkte på noget nu jeg sådan faldt over din blog via en andens blogger om du havde lyst til vi linket hinanden og om du havde lyst til at være med under på besøg inde i min blogger det du skal gøre er at sende mig nogen billeder til min mail af noget kreativet du har lavet til dit hjem en ting du har lavet og så skal du beskrive det også (: Men mere kan læses på min blogger under på besøg…

  Håber du får en forsat god dag og hvis du skal skrive til mig skal det være på min blogger og ingen andre steder for bruger ikke så meget min mail mere…

  Knus Lise

 14. Stort forsinket tillykke! :-) Ikke helt fødselsdagsrelateret, men hvad er der egentlig blevet af ham den smukke Albert? Det er ikke så tit, at han er på din blog mere. Leger han slet ikke med Penny? :-) (Er stor fan af vovser og gravvovser især, så Albert er et favoritindslag på min favoritblog :-)).

  1. Albert og Penny har mødtes en gang og blev mægtig fine venner :) Det sidste stykke tid har Albert og Alberts moar dog været på ferie, så der har vi ikke set noget til hinanden, men skal nok huske at tage billeder næste gang ;)