a year ago

Hej hop! Smoothie-indlægget må lige vente til i morgen for det er om at nyde det gode sommervejr, når det nu endelig er her. Så ‘nøjes’ lige med et tilbageblik på sidste år i slutningen af juli hvor jeg spiste fritter på Dee Diner i Valby, panna cotta med bær i sommerhus og vege-sandwich på Bryggen, havde meget lyst hår ovenpå ferier, sol og sommer, gik fra den ene yderlighed til den anden påklædningsmæssigt og forevigede en af mine yndlingsbygninger; nemlig Tietgen kollegiet. Gode sommerminder :)

Om lidt triller vi i sommerhus nordpå og skaber forhåbentlig endnu flere gode sommerminder. Fortsat god søndag fineste!

(Visited 264 times, 1 visits today)
i love

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. Jeg er stor fan af dine indlæg, hvor du kigger et år (eller mere) tilbage. Har du boet på Tietgen?

  2. Ehe, så må det jo være cirka et år siden jeg begyndte at følge din blog, for kan genkende de billeder dér som nogle af de første jeg så her :)
    Hvilken farve er egentlig din rigtige hårfarve? Den lyse eller den mørke? ;)
    /Gunilla

    1. Den mørke, men det bliver lysere om sommeren. Sidste sommer blev det dog helt ekstremt, da jeg havde fået lavet lidt lyse reflekser i foråret og derefter var i Mexico + på Lanzarote :)

  3. gud hvor sjovt, at du synes, tietgen er flot! læser selv på kua, og når jeg står kaffebaren og stirrer ud ad vinduet, tænker jeg altid “godt, det ikke er mig, der BOR på kua og så i den hæslige bygning”, haha! :D