a year ago

For et år siden var min begejstring for senneps- og karrygul i fuldt flor.

Og jeg var lige så glad for morgenmad som jeg er nu (og altid har været). Totalt yndlingsmåltid.

Jeg gik lidt mere i karrygult…

… og lidt mere endnu.

Jeg lavede sommermiddag med bl.a. vandmelon/fetasalat til gæster.

Havde en fin lille ‘urtehave’ i køkkenvinduet. Den havde jeg helt glemt indtil jeg kiggede billeder igennem. Hmm… nu er der bare rod. Må genetablere urtehave snarest.

Og så hang jeg ud i min vindueskarm, iført høje hæle. Just another day at the office, hehe. Kan være jeg skal hoppe i et par stilletter for at fremme specialeskrivningsprocessen.

A year ago I preferred mustard clothing, enjoyed my breakfast as always, had watermelon/feta salad and a lovely little ‘herb garden’ in my kitchen window.

(Visited 840 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

  1. Det er altid sjovt at se tilbage ligesom du gør her. Karrygult holder da stadig – det er fin farve og tror jeg kommer til at bruge den en del når det begynder at blive efterår. :)

  2. Jeg elsker disse “tilbageblik”, jeg ville ønske, jeg havde dokumentation for hele sidste år også, det er jo virkelig sjovt at kigge på. Du ser så glad ud på alle billederne, jeg håber, du er ligeså glad nu. :)

  3. du var godt nok tosset med karrygul :) hvor ser al den mad bare lækker ud! mmmh, feta! og super smart med urtehaven, det ser også så fint ud, at have urter stående i køkkenet! gid jeg havde sådan en vindueskarm som du, jeg er tosset med store vindueskarme!

    knus, Marie My fra http://www.nenemsisbabe.blogspot.com

  4. Jeg kunne lige spotte noget håndsæbe fra REN ved håndvasken, kan du anbefale det? Kan nemlig godt lide deres produkter:)

    1. Hmm… synes faktisk det er lidt for dyrt for en håndsæbe. Den er rigtig lækker og jeg købte den i et sæt med en håndcreme, hvor man så fik sæben med gratis.