a year ago

For et år siden lavede jeg grønne smoothies

… gik med grønne sko…

… og lavede en lille Amagerguide til starten af Amager. Må vist hellere se at lave 2. del snart ;)

Jeg bagte de samme boller som jeg bager nu…

… og var bestemt heller ikke farveforskrækket dengang…

… selv i kagerne kunne der snige sig lidt pink ind.

Den stod på kyllinge-spinat-lasagne og bordet var mintgrønt (oh hvor jeg savner det bord) og dugen gul.

Og så viste jeg yndlingsskoene frem.

Tid til endnu et lille tilbageblik. Var flittig i køkkenet og ikke bange for hot pink for et år siden.

Tak til alle jer, der har spurgt til Penny! Ifølge blodprøverne var alt som det skal være, så forhåbentlig er det bare hormoner, der ræser rundt i kroppen. Så rart at der ikke er noget alvorligt galt!

I aften skal jeg løbe DHL-stafet for Bloggers Delight og derefter skal jeg til ‘cupcakes & cocktails’-fødselsdag hos en veninde. Var også til fødselsdag i går aftes og i morgen skal vi til stor 30-års fødselsdag. Dejligt med en weekend med masser af fest.

Rigtig god weekend til jer også!

A year ago i was busy in the kitchen and not afraid of wearing hot pink. Have a great weekend everybody :)

(Visited 378 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. God fornøjelse :-) Jeg løb DHL i går aftes og de sidste 1½ km er skumle i grill osen.
  Dejligt at høre at Penny ikke fejler noget (ud over ung-hunde-hormoner) :-)

 2. Hej Emily :)

  Hvor er jeg glad for at læse, at Penny er sund og rask.. Det er jo helt utroligt, så stor en kærlighed man kan udvikle til de dejlige dyr.
  Jeg selv gennemlever en mindre tragedie i mit liv. Min skønne, dejlige hund – Luna, er kun 7 år, og frisk, dejlig og fantastisk. For snart 3 mdr siden, fik hun en mærkelig vorte lignende ting ved munden, som dyrelægen opererede væk, og den blev sendt til analyse. Det skulle vise sig at være kræft.. Og efter en scanning, fik vi at vide at det havde spredt sig til lungerne. Dyrelægen ville mene hun havde et halvt år at leve i. Det er over 3 mdr. siden nu. Kan slet ikke forestille mig et liv uden hende – men forsøger så småt at indstille mig på det.. Forfærdeligt, og meget uvirkeligt…

  Så jeg blev rigtig glad, da jeg læste at Penny havde det godt.. :)

  Hav en dejlig weekend..

  De bedste hilsner,
  Mette (Tanketorsken)

  1. Kære Mette,
   Tusind tak for din søde kommentar. Men hold op hvor blev jeg også trist over at høre om din Luna, jeg mistede min gamle hund meget pludseligt da hun var 5 og det var nok det værste jeg har oplevet. Mange mange knus og tanker til dig og Luna. Tænk på alle jeres gode minder sammen.
   Knus

   1. Tusind tak Emily.. Det var rigtig sødt af dig at skrive..

    Nu vil jeg bare nyde den sidste tid jeg har med hende – og rigtig stor forkæle hende.. Hun er virkelig fantastisk :)

    Men tusind tak for din søde kommentar..

    Knus,
    mette

   2. Hej igen Emily :)

    Ville lige fortælle, at du faktisk har inspireret mig.. Jeg sidder jo dagligt og er misundelig over alle dine mange flotte billeder.. Og dét i forlængelse med din søde kommentar omkring Luna – har jeg faktisk booket en tid ved en fotograf, så jeg kan få taget en masse dejlige billeder af hende.. Hun er en yderst fotogen brun flatcoat retriver ;)

    Så tak for inspirationen :D

 3. Hej Emily ! Tak for en god blog :)

  Vil lige hører dig om noget, som jeg tænker du er den rette at spørge om :-) . Jeg er begyndt at bruge soyamælk i min smoothie, da jeg lige prøver at undgå ko mælk i lidt tid. Men syntes der er meget fedt i det ? Jeg har købt en uden tilsat sukker, og der er 2,2 % fedt i, det er jo nærmest ligesom sødmælk! Og rismælk har jeg ikke kunne finde uden sukker. Hvad for en slags bruger du? et alternativ med mindre fedt evt, og uden sukker?

  Hilsen Trine :-)

 4. Skønt at høre, at den lille teenager har det godt. Kan godt forstå din bekrymring trods alt. Man får et tæt knyttet forhold til de små firbenede på ingen tid.

  Mette, kunne ikke lade være med at læse din desværre triste kommentar. Jeg er ved at læse til dyrelæge, og det tog mig mange overvejelser at søge ind på studiet, netop fordi man bare efter én gang kan knytte et bånd. Du skal blot huske på, det er det bedste for din kære hund. Det gør ondt, og man får et savn uden lige, men din hund får fred og har helt sikkert haft en skønt 7-årigt langt liv sammen med dig.

  God weekend til alle, og Emily, tak for en god blog. Sad i flere timer i går og læste mange af dine gamle indlæg. Nok til dags dato den bedste blog jeg har læst, fordi du kommer vidt omkring, samtidig med, det er din helt egen og nede-på-jorden-blog. :)
  /Michelle

  1. Hej Michelle.. :)

   Hvor var det sødt af dig, at skrive.. Og ja – selvom det er ualmindelig hårdt, er det klart bedst for hende. Og ingen tvivl om, hun har haft et fantastisk liv, med masser af kærlighed..

   Jeg kan sagtens følge dig i dine tanker om, at læse til dyrelæge. Man har så utrolig mange følelser, når det angår dyr. Og kan blive udsat for nogle rigtig triste situationer. Så kan godt forstå du tænkte over det, inden du gav dig i kast med det. Men syntes det er fedt at du vil den retning. Det er jo fantastisk at have sådan en som dig, når vores kæreste eje får brug for hjælp :)

   Men tak for din kommentar – den varmede..

   De kærligste hilsner,
   Mette

 5. Sikke nogle dejlige billeder, som du jo er intet andet en fantastisk til at tage :-D
  Jeg får helt lyst til boller og smoothies nu! Jeg må også have taget sådan nogle billeder og sætte på skoæsker, det gør det jo så meget nemmere at se hvilke man har, og samtidig ser det rigtig fint ud :-)