a year ago

Gang i Emily for et år siden. Hun var i Malmø, havde en smuk hund i pleje, arrangerede georginer, fascineredes af de old school sugerør hos Pam’s Lovely Mealbox (og selve ‘madkasserne’), lavede lilla smoothies… og lyserøde, købte de vildeste støvler, gik tur på Fælleden med plejehund i fint sensommervejr, bagte ‘eksotiske’ pandekager, farvede hår og gik i grøn kappe og så fotograferede jeg en hvis J, der sad i min sofa og læste og som endnu ikke var flyttet ind. Hold nu op hvor sker der meget på et år. Lige om lidt flytter vi i en større lejlighed (for yes vi har fundet en!!). Glæder mig uendeligt meget til atter at have plads til en sofa. Og glæder mig helt ustyrligt til at skulle have opvaskemaskine og vaskemaskine. Måske åndssvagt, men de af jer, der har vasket på vaskeri i 5 år (og skændtes med kæresten om opvasken) ved hvordan jeg har det ;)

Rigtig god søndag allesammen. Penny og skal til Fyn og mødes med hendes opdrætter og kuldsøskende og hyrde får, så vi får det sjovt. Tak til alle jer der spørger til hende. Hun har det meget bedre, dog stadig med lidt sløje dage af og til, men der er ikke så mange af dem heldigvis.

I was busy busy a year ago. I visited Malmö, fostered a dog, made a lot of smoothies and pancakes, bought expensive boots, arranged flowers, hiked at the Copenhagen countryside, colored my hair and adored old school striped straws.

(Visited 277 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. stort tillykke med lejligheden! må man spørge om I har skiftet postnummeret ud med et nyt, eller har I valgt at blive på amager?:)

  1. Amager ftw! Ej, det er også på Amager, men vi var også åbne over for andet. Må dog indrømme at jeg er rigtig glad for at skulle blive i kvarteret + tæt på ‘min’ strand :)

 2. Ja tillykke med lejligheden! Skal vi mon være naboer? r så spændt på, om det lykkedes for jer at få én lejlighed i “min” opgang? Uanset hvad – så skønt for jer at I nu har et større sted at boltre jer alle tre!

 3. Stort tillykke med jeres lejlighed :) Glæder mig rigtig meget til at høre mere om den. OG opvaskemaskine + vaskemaskine – I know what you’re talking about! ;)

  Får en ustyrlig lyst til at gå ud og købe georginer lige nu <3

 4. Stort tillykke med fund af lejlighed!
  – Kender det alt for godt – opvasken er roden til alt ondt i et forhold (ja, den er bare træls!) :/

  Ville også ønske vi kunne finde en lejlighed med opvasker og vaskesølje :D

 5. Som Marie My siger, så synes jeg også at disse indlæg er rigtig dejlige, da jeg ikke kendte din blog for et år siden – eller nogen blogs for den sags skyld ;)
  Men rigtig mange gange tillykke med lejligheden! :D Og i øvrigt er støvlerne virkelig fab!

 6. Flotte billeder og skønt indlæg, altid sjovt lige at se lidt tilbage i arkivet :-)

  Tillykke med lejligheden, fandt i så noget med have? Er nysgerrig er nemlig selv på udkig til noget for mig, min kæreste og vores store hund ;-)

 7. Jeg elsker simpelthen dine smukke billeder. Stort tillykke med lejligheden – følger vist ikke rigtigt med, tør man spørge, hvor i byen den ligger? :) Jeg er dybt misundelig over dine nye vaske- og opvaskefaciliteter, ville give begge mine arme (den ville jeg jo ikke behøve) for det samme, men det duer bare ikke i min lille hybel.