a year ago

For et års tid siden siden så jeg sådan her ud… af og til…

… spiste denne dejlige risotto på Mother

… og var til modeuge

… hvor jeg fotograferede flotte modeller i det smukkeste tøj på catwalken…

… og rengøringsdamer og modelfødder ude bagved.

Det var for et år siden at jeg stiftede bekendtskab med shellac første gang. Kærlighed ved første blik…

… og ligeså med min fine cykel som jeg købte for et år siden. Den blev jo desværre stjålet i sidste uge, ævs… Til de mange der har spurgt: Det er en Gran Turismo og den var købt i Cykelbanditten.

Sidste år omkring denne tid passede jeg denne fine vaps…

… læste en masse bøger…

… fik hjemmekontor

… gik i det samme tøj, som jeg gør nu…

… og bagte og spiste en hulens masse kage. Nå ja, og lavede en video hvor jeg talte om ‘vinterdryyyyyys’ og hvordan man kommer icing på en kopkage ;)

Jeg har været ude at undervise en dejlig flok hundeejere og ditto unghunde her til morgen, hentet morgenbrød på vejen hjem og hygget med J, Penny og Mads og monopolet og aviser.

Om lidt smutter vi op og sætter lidt forårsblomster på min fars gravsted. Og så tager vi måske til Chokoladefestival bagefter, selvom jeg synes at entréen er lidt pebret. Måske bliver det til en tur i biffen i stedet. Eller på loppemarked som nogle af jer også foreslog i går. Tak for gode forslag til weekendplaner OG the-varianter jeg bør prøve under gårsdagens indlæg <3

]]>

(Visited 283 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

 1. < ![CDATA[Hvis du skal i biffen, så se Hvidstengruppen! - Så den for ikke så længe siden, og det er en af de bedste danske film der længe er lavet! :-) Og så tror jeg at det både vil være noget for dig og din kæreste!]]>

 2. < ![CDATA[Så hyggeligt et indlæg, det virkelig sjovt at se på hvad man egentlig lavede for et års tid siden - og nogle gange hvor lidt der har ændret sig (: Lyder til det bliver en hyggelig lørdag du får dig :D Det håber jeg i hvert fald.]]>

  1. Det er så skægt at kunne kigge tilbage på den måde. Det er virkelig en af de store fordele ved at have sådan en blog :)

 3. Hvis det bliver en biograftur kan jeg anbefale “Shame”. Den var min kæreste og jeg inde og se igår. Rigtig god og barsk film.

 4. < ![CDATA[det lyder som verdens bedste morgen. - og starten på en fin dag. vidste ikke din far var død. det gør mig ondt.]]>

 5. < ![CDATA[Uhmmm den risotto ser da bare alt for lækker ud, kan mærke jeg snart skal have risotto igen, det er skræmmende nok et år siden jeg har fået det.... Dejlig hund du har :o) http://ibmajsen.blogspot.com]]>

 6. < ![CDATA[Hej Emily Jeg er simpelthen blevet så glad for at følge din blog :o) Og jeg har lige et spørgsmål: er det muligt at abonnere, altså få en mail når du oploader en post? Mh Jess]]>

  1. < ![CDATA[Ih hvor dejligt at høre! Tak :) Nej, det er (endnu) ikke muligt at få sendt en mail desværre. Men du kan følge bloggen på Bloglovin' og på den måde altid få at vide, når der er et nyt indlæg. Det er især smart hvis du læser flere blogs. Ellers kan du følge bloggen på Facebook, hvor jeg for det meste husker at lægge links op, når jeg har lavet et indlæg :) Du kan finde Bloglovin'/Facebook i Menubjælken helt ude til højre (lige under 'blogroll' og 'kategorier') og helt nede i bunden under alle indlæggene :)]]>

 7. Dejligt tilbageblik, Emily. Sjovt, at der jo egentlig er sket så meget. Og alligevel er det meget rart at tænke på, at man stadig kan se sig selv i billederne for et år siden,. :)