a year ago

For et års tid siden siden så jeg sådan her ud… af og til…

… spiste denne dejlige risotto på Mother

… og var til modeuge

… hvor jeg fotograferede flotte modeller i det smukkeste tøj på catwalken…

… og rengøringsdamer og modelfødder ude bagved.

Det var for et år siden at jeg stiftede bekendtskab med shellac første gang. Kærlighed ved første blik…

… og ligeså med min fine cykel som jeg købte for et år siden. Den blev jo desværre stjålet i sidste uge, ævs… Til de mange der har spurgt: Det er en Gran Turismo og den var købt i Cykelbanditten.

Sidste år omkring denne tid passede jeg denne fine vaps…

… læste en masse bøger…

… fik hjemmekontor

… gik i det samme tøj, som jeg gør nu…

… og bagte og spiste en hulens masse kage. Nå ja, og lavede en video hvor jeg talte om ‘vinterdryyyyyys’ og hvordan man kommer icing på en kopkage ;)

Jeg har været ude at undervise en dejlig flok hundeejere og ditto unghunde her til morgen, hentet morgenbrød på vejen hjem og hygget med J, Penny og Mads og monopolet og aviser.

Om lidt smutter vi op og sætter lidt forårsblomster på min fars gravsted. Og så tager vi måske til Chokoladefestival bagefter, selvom jeg synes at entréen er lidt pebret. Måske bliver det til en tur i biffen i stedet. Eller på loppemarked som nogle af jer også foreslog i går. Tak for gode forslag til weekendplaner OG the-varianter jeg bør prøve under gårsdagens indlæg <3

]]>

(Visited 324 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

    1. Det er så skægt at kunne kigge tilbage på den måde. Det er virkelig en af de store fordele ved at have sådan en blog :)

  1. Jeg synes, jeg spotter mine all time favorite Burberry boots?? Åh, hvem der bare havde været så heldig at få fingene i dem…

  2. Hvis det bliver en biograftur kan jeg anbefale “Shame”. Den var min kæreste og jeg inde og se igår. Rigtig god og barsk film.

  3. Dejligt tilbageblik, Emily. Sjovt, at der jo egentlig er sket så meget. Og alligevel er det meget rart at tænke på, at man stadig kan se sig selv i billederne for et år siden,. :)