a year ago

For et års tid siden i april var jeg ovre at kigge på hende her. Penny pletfis 5 uger gammel. Det var gensidig kærlighed ved første blik og selvom hun var kuldets superskurk, var det hende jeg måtte have ;)

Og så var jeg i Paris med min mor. Sådan en hyggelig forårstur og jeg ville ønske at vi også skulle afsted i år (nu, nu, nu!!)…

… for på en eller anden måde er det bare altid ekstra forårs-agtigt i Paris

… og man kan få verdens bedste yoghurt

… og æbletærte!

Imens jeg var i Paris, var J i New York (skurk!) og han var så god at have fine gaver med hjem.

Det var også deromkring at jeg afsluttede mit dejlige praktikophold hos Patriksson Communication, der bl.a. repræsenterer de flotte smykker fra Maria Nilsdotter.

Jeg skrev en lille guide til spisesteder i Paris…

… lavede fyldte svampe

… var til genåbning af en af mine yndlingsgenbrugsbutikker

… og så blev det endelig (endelig!!) tid til at hente Penny hjem.

Tænk engang at der er gået et helt år. Jøsses bliver helt svimmel, synes bare at tiden går så stærkt…

(Visited 317 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Wow, fedt! Så er det efterhånden også mit 1-års jubilæum for at følge din blog – startede da du fik Penny kan jeg huske. Fedt fedt! Elsker din blog – Simone fra Fashion Manifest beskrev det så godt: “Den fineste blog i blogland” :-)

 2. Jeg kan godt forstå du bare måtte have hende den lækre hvalp med hjem!
  Har du nogle gode steder i Paris?? Skal dertil med min kæreste, og tager gerne imod gode råd ;)

 3. Du tar simpelthen sådan nogle lækre billeder :)
  Har læst alle din paris-guides og vil helt sikkert have dem i mente, når jeg skal derhen igen.
  Og en lille indskydelse, din hund er SÅ skøn :)

 4. Ååååh Penny <3
  Billeder af hvalpe får mit hjerte til, at smelte på samme måde som andre mennesker får det af babyer :P

 5. Hvalpe er bedårende! Hvad er hun for en race???
  Jeg har selv to hunde, belgiske hyrdehunde. Cisco på 2 år, og Bella på snart 1 år… Penny er et kært navn forresten :)

 6. aaah, igen – nu er jeg blevet lækkersulten af dine altid lækre madbilleder!! Jeg må straks ned og rippe køkkenskabene ;)

 7. Wow ja, for mig føles det godt nok heller ikke som lang tid siden at vi for første gang så Penny som en lille sød hvalp:D
  Jeg synes også det er helt vildt at det er maj, jeg kan slet ikke forstå at tiden går så hurtigt.

  Jeg har et spørgsmål som ikke helt passer ind her, men jeg håber du vil svare alligevel:). Jeg overvejer at købe en kindle. Jeg skal starte på litteraturvidenskab til august, jeg ved ikke som du selv har en ebogslæser, men om du vil kunne sige om man vil kunne bruge en sådan på studiet? jeg vil selvfølgelig ikke kun købe den for at bruge den på studiet, men jeg tænker at det kunne være smart:D

 8. Penny er for nuttet! <3

  Tiden går for hurtigt!
  – et øjeblik, en time eller en uge kan virke laaaaang og føles som om tiden står stille, men pludselig er der gået et år og man tænker: hvor blev tiden af..

 9. Åh, gud, hvor vil jeg også gerne have så sød en lille vaps at lege med! Og så en tur til Paris.. Jojo, det kunne jeg også godt klare.

 10. Har kigget Penny 5-uger-gammel i øjnene i 10 minutter nu. NEJ, hvor er hun bare den sødeste, lille hundebaby! Jeg får sådan lyst til at blive hunde-mor, haha. Åh. Hvalpe er det sødeste i hele verden, og Penny er helt sikkert på toppen over søde hvalpe!

 11. hun er bare sød :)
  Jeg vil selv rigtig gerne have en hund, men er bange for, hvor afhængig man er af den, i form af at man må planlægge alt sin tid. Hvordan får du det til at fungere ? du er jo også en travl kvinde :)