stripes n’ skulls

Da min ‘fotograf’ strøg ud af døren tidligt i morges inden jeg kunne nå at sige ‘kan vi ikke please lige gå ned på gaden og tage dagens’, forsøgte jeg med lidt selvfotografering, men var tydeligvis for doven til at hive et stativ og en fjernbetjening frem. Sorry. Det er ikke optimalt. Håber I vil bære over med mig.

Det er et stk. meget Isabel Marant inspireret/kopieret strik fra H&M til lige knap 80 kr. Blød og lun akryl. Rigtig flot jævnført mit shopping-pudse-glorie-indlæg forleden. Moral og dobbeltmoral…

Og så er det mine The Kooples flats med dødningehoveder, laksnuder og hele svineriet, som jeg købte i Paris i foråret, men vist aldrig har fået luftet ordentligt her på bloggen. Og det er selvfølgelig ikke Penny, der ligger i sengen i baggrunden, ahem. Det er bare en pude der ligner hende utrolig meget…

Og så lige lidt georginer fordi det er nogle af mine yndlingsblomster og fordi det er fredag.

I aften kommer hende her til middag og kage og vino hos mig og i morgen står den på bryllup (what to wear???), så min weekend skal nok blive god.

Klem til jer og god weekend

Parts of what I’m wearing today. Photographer missing. And some flowers because it’s friday. Have a nice weekend!

(Visited 233 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Hvor har du så købt den pude henne? Fordi det er fantastisk så meget den ligner en hund :D hæhæ!

 2. Hehe, jeg skal også til bryllup i morgen! Tager den fineste blå kjole på, stram, over brystet, og så går den ud, den er rimelig kort, med fine detaljer bagpå, med åben ryg.

 3. Uhhh georginer. De er jo SÅ pæne! Så nogle da jeg var i Lyngby den anden dag, men de kostede 58 kr for en meget lille skaldet buket! Det kan være at jeg er blevet forskruet af at handle blomster i den billige biks foran Magasin du Nord, men jeg syntes sgu det var liige i overkanten. De kom i hvert fald ikke med hjem. Når jeg ser dine her, ville jeg alligevel ønske at jeg havde flottet mig :-)

  Hav en dejlig weekend!
  Julie/Gane&Gaffel

 4. Pæne fødder, pæne sko, pæne blomster og pæn meget livagtig hundepude, trods sløring ;-))

 5. De ser SÅ lækre ud de sko!! De fortjener at blive luftet herinde ;)

  Mmmm sådan en blød pelspude i sengen, det burde være en hver mands ret ;) Holdt min hund ude af sengen hele det første år vi havde ham plus lidt mere (klap mig selv på skulderen, det er svært at sige nej til en hvalp), men må indrømme han også kommer der en gang i mellem nu. Jeg ELSKER at vågne om natten med et sødt lille hundehoved på min hovedpude ved siden af mig – det er da kærlighed…

  Rigtig god weekend :)

 6. Haha – hmm…nånå, så det er Pude-Penny fra nu af?! :D
  Skoene er virkelig fine, Emily – dem vil vi gerne se mere til! God weekend til dig også.

 7. Hej søde Emily,

  Hvor har du købt de smukke blomster henne? Regner med det er på Amager!?
  Så skal jeg nemlig også ned og ha, de er så flotte <3

 8. søde sko! fede billeder!

  Jeg afholder forresten en konkurrence om en stretched simple tee fra Månestråle, hvis du har lyst til at kigge forbi :-)

  fashionincopenhagen.blogspot.com

 9. Uh, bryllup! Håber at du fandt et fedt outfit til det! Jeg står selv i samme dilemma, skal til bryllup om en uge, og tror endelig at jeg har bestemt mig for, hvilken kjole jeg tager på, så nu er mit næste dilemma bare, hvad skal man give brudeparret? Du er mere end velkommen til at komme med foreslag til mit indlæg på http://mh-delights.blogspot.com ;)