oh so true…

pic Frida Fahrman

Så dette hos Frida Fahrman (som jeg i øvrigt forguder, eller dvs. hendes blog, kender ikke Frida) forleden dag og jeg er blevet ved med at vende tilbage til det og har det nu også som baggrund på mit skrivebord. Så simpelt, så sandt. Og virkelig en reminder til mig, der altid udskyder alting til sidste øjeblik. Burde få det tatoveret…

Saw this on Frida Fahrmans blog (which I adore btw) the other day. So simple, so true. I should have it tattooed…

(Visited 174 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Det nytter ikke noget af få det tatoveret, medmindre du vil have det spejlvendt i panden. Få det tatoveret på din kæreste i stedet, hvor du kan se det :)

  2. Oh, føler mig ramt.. Sidder netop og sveder over praktikansøgninger, som jeg burde have været i gang med for en måned siden. Nu er semesteret i gang, og det er helt min egen skyld hvis jeg må blive på uni og skrive en tværfaglig opgave i stedet. Jeg udskyder altid vigtige ting til sidste øjeblik – tror også jeg må have den som skrivebordsbillede :)

  3. Måske er det fordi, jeg er naturvidenskabsnørd, men jeg elsker også udtrykket “Evidence of absence is not absence og evidence”.