husk at stemme

Jeg er på vej ned at stemme nu. Har du stemt? Eller skal du? Det synes jeg du skal. Også selvom du er så meget i tvivl/uenig at du er nødsaget til at stemme blankt. Det er også en meningstilkendegivelse. Og så synes jeg du skal spise masser af valgflæsk i aften. Det skal jeg i al tilfælde.

Nogle af bloggerpigerne har lavet denne video. Den er fin og sød og sjov synes jeg :)

(Visited 152 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Super fin video! Et par timer endnu, og så er jeg at finde i stemmeboksen – når nu nogen ligefrem vil vide min mening, så skal de også få den :) Vi er så heldige at have demokrati i vores lille land, så det ville være uansvarligt (og egentlig også flabet) ikke at benytte sig af det. I andre lande bliver de slået ihjel i deres kamp for at blive hørt. God valgdag :)
  Helene fra http://www.minoptik.blogspot.com

 2. Fin video!!
  Skal helt sikkert stemme, det kan der ikke haste nogen tvivl om. Er meget spændt på udfaldet i aften, og jeg giver helt sikkert Helene og Julie ret i, at man skal give sin mening til kende! Det vil jeg gå ned og gøre om et øjeblik. Rigtig god valg-dag derude…

 3. Yes stod i kø kl 9 ved en skole i NV. Ihh hvor jeg har det godt med at være en del af et demokratisk samfund:O)
  <3
  Dejlig dag

  Pia Sabine

 4. Ha, den er virkelig genial, den film! Er ikke helt gammel nok til at stemme, haha. Men hvis jeg var så ville jeg helt klart gøre det, for hvis ikke man gør det kan man jo ikke tillade sig at brokke sig :)

  – modefisk.blogspot.com

 5. Jeg har stemt for første gang :D Nu havde jeg også snart ventet i 2 år, så det var ved at være på tide at få det afprøvet ;) Men ja, du har ret, at stemme er SÅ vigtigt. Vi skal huske på at vi er hamrende priviligerede i Danmark, det er langt fra alle lande der er så heldige at alle har valgret, selv kvinder.

 6. Har også lige stemt og selvfølgelig også spist masser af valgflæsk :-D Det var første gang jeg fik lov til at sætte mit kryds og synes det har været super spændende, haha! Synes det er skønt endelig at få indflydelse, føler også at min stemme bliver hørt nu :-) Er enig i at det er super vigtigt at tilkendegive sin stemme!