kender I nogen…

Kender I nogen, der kender nogen, der har en lejlighed de lejer ud? Det er sikkert et long shot at spørge her på bloggen, men tænkte at det var et forsøg værd.

Forleden ville jeg prøve at tage nogle billeder af vores lejlighed, da en del af jer har efterspurgt at se den I sammenhæng og ikke kun i detaljer. Sorry, det kan ikke lade sig gøre. I al tilfælde ikke før vi får et vidvinkelobjektiv til kameraet. Her er simpelthen for småt. Ovenviste er et foto af vores ‘køkken/alrum’ taget fra køkkenet. Og fordi her er for småt er vi nu på udkig efter noget større. Her er nemlig lige trangt nok for to og en pletnæse.

Så hvis I kender en, der har en lejlighed/kolonihave/rækkehus/lille hus rimeligt billigt til leje i københavnsområdet på min. 65 m2 og vil leje ud til meget sødt ungt par og meget artig hund, så skriv meget gerne en mail til emilysalomon@gmail.com

I behøver ikke sende annoncer på lejligheder på nettet, der er vi allerede selv i gang med at trawle igennem :) Andele/ejerlejligheder har (desværre) heller ikke interesse. Fremleje er ok, men for min. et år.

På forhånd tusind tak!

(Visited 845 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

45 Kommentarer

   1. Åh den er blevet lavet om til privat event i stedet.
    Skriver lige en mail i morgen, hvis det har interesse? 55kvm, Jægersborggade, 7000kr – fremleje i to år.

 1. Jeg kan desværre ikke hjælpe med lejlighed. Håber, det lykkes :) Hvor er den store reol fra?

   1. I så fald er jeg så så så interesseret! Jeg er en 23-årig kvinde med en lille glad bomuldshund i akut boligmangel – og er ikke nemt når man har vuffen, for sådan en er der ikke mange udlejere, der byder velkommen :(
    Så endelig smid mig en mail, hvis det bliver aktuelt! <3

 2. Det er ret svært at finde noget nu :/ Den blå avis kunne også hjælpe hvis det er.
  Hvor stor er den lejlighed du har nu? Du må lige sige til hvis du finder noget større og skal af med den lejlighed du har nu :)

 3. Hvor stor er jeres lejlighed, og hvor meget giver I? Vi leder nemlig med lys og lygte efter noget. Vi bor i et rækkehus lidt udenfor Frederikssund, men jeg regner ikke med, at I vil så langt væk fra byen. :)

 4. Kan desværre ikke hjælpe jer med at finde en lejlighed, men jeg vil da hellere end gerne være jeres lejer, hvis man kan sige det sådan? Er nemlig selv på udkig efter lejlighed. Du må meget gerne vende tilbage til mig, hvis det ville kunne lade sig gøre.

 5. Hej Emily.
  Jeg er også interesseret i at vide lidt om jeres lejlighed.
  Hvor stor er den? Hvor ligger den? Hvordan er huslejen prismæssigt?

  Er det en man lejer via boligforening?
  Eller er det jeres ejerlejlighed?

  Anne Marie

 6. Hej Emily, mange har sikkert henvendt sig – men min søster er meget interesseret i jeres lejlighed, når I finder en lejlighed. :-)
  P.s – hvad er max prisen I vil give, min søster har et par kontakter som har nogle, der er en smule for dyre til hende. :)

 7. Ok nu spurgte Emily jo om der var nogen der kendte noget til en leje. Synes det er mærkeligt I så begynder at spørge til hendes lejlighed. Hvis hun finder noget nyt på et tidspunkt, og hun gerne vil udleje den, mon der så ikke kommer et indlæg om det. Hun spørger om hjælp til sin boligsituation og ikke om at hjælpe jer med jeres. Det er da noget underligt noget!

 8. uh, hvor bor I lækkert! jeg elsker væggen med bogreolen – bøger er det bedste at pynte op med synes jeg. Plus at man virker ret klog! Det virker lidt som en 60/70’erstil med moderne touch – mega fedt! Desværre må jeg skuffe dig mht. lejligheder – Jeg bor i Aalborg, så meget hjælp er ejg desværre ikke til.

  knus, Marie My fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

 9. Hej, kan desværre ikke hjælpe med lejlighed, søger nemlig selv!
  Men ang. at tage billeder af din lejlighed kender jeg en smart lille app. til iphone som hedder: Photosynth og den er gratis. App’en giver mulighed for at tage panorama billeder af din lejlighed eller hvad man ellers har lyst til! :-)

 10. I bor simpelthen så pænt, men det kom jo ikke som nogen overraskelse. :) Det er synd, dette indlæg bliver oversvømmet med forespørgsler om jeres lejlighed, for I har jo ikke engang fundet noget nyt endnu – så går der altså lige et stykke tid, til man er klar til at leje sit eget ud, skulle jeg hilse og sige!

  Jeg ville gerne hjælpe, især fordi jeg selv skal til at leje min lejlighed ud snart, men det er en 1-værelses, så selvom den ligger i de dejligste områder af Østerbro, bliver den nok for lille. ;)

  1. Undskyld det her ender med at blive til et boligforum, men jeg er nysgerrig efter at vide hvor meget du (Sarah) lejer din lejlighed ud for?! Du må meget gerne kontakte mig på anneschelde@live.dk med detaljer.

   Og held og lykke til Emily med at finde en lejlighed :)

 11. Hej søde piger,

  Er sikker på at I kun spørger i den bedste mening og jeg tager det skam ikke ilde op, men hvis det bliver aktuelt at vi lejer vores lejlighed ud og har svært ved at finde en lejer, så lover jeg at skrive det her. Men det er altså(desværre) ikke tilfældet endnu. Ville gerne hjælpe alle jer der mangler bolig, men skal jo også lige selv have et sted at bo ;)

 12. My god, du er AWESOME Emily… :)
  Er ny i blog universet, og faldt over din blog igår – og har snart siddet timevis sammenlagt, og set alle dine smukke billeder, og ikke mindst dine guides til at sætte hår.. Er det okay at være en lille, bitte smule (Læs: MEGET) misundelig på dit flotte hår!? Hold da fast..
  Men jeg sætter pris på at du vil dele dine tips med os, så vi kan forsøge at få et bare halvt så pænt hår :)

  Men tak for god læsning, og tak for hjælpen..

  De varmeste hilsner,
  Mette

 13. Hej Emily.

  Du får lige en mail i morgen (eller skriv en til mig), jeg kan måske hjælpe dig da der er ledige lejligheder i vores bygning, men er jævnt bange for at blive overfaldet af alle de søde boligsøgende hvis jeg skriver detaljer i en kommentar:)
  Tak for en dejlig blog

  1. Hvordan kan det være at du kun vil hjælpe Emily og ikke andre der er boligsøgende?

   1. Hvis jeg må svare på Julies vegne: tror bestemt gerne Julie vil hjælpe, men tror ikke hun har tid til/mulighed for at skulle besvare de mange henvendelser hun ville få. Det var i øvrigt ikke Julies egen lejlighed det drejede sig om, så hun er heller ikke i en position hvor hun blot kan dele den på et åbent forum :)

 14. http://www.boligportal.dk/lejebolig/2_v%C3%A6relses_lejlighed_K%C3%B8benhavn_%C3%98_976513.html
  http://www.boligportal.dk/lejebolig/2_v%C3%A6relses_lejlighed_K%C3%B8benhavn_N_969034.html

  Hej Emily
  Kan godt se, at det er noget af en opgave at finde en lejlighed særligt fordi, folk virkelig er strenge omkring husdyr. De to links oven for er dog lejligheder, hvor der umiddelbart ikke er noget forbud mod dyr, og som er 65 m2 + og koster under 9000:) Jeg krydser mine fingre for dig!

 15. Held og lykke med boligjagten! :) jeg ved selv hvor svært det kan være, at finde noget der er pladsmæssigt optimalt men samtidig noget man kan betale! :)

  Jeg vil lige høre, din reol – som du har sagt er fra Ikea ;) er det 3 ‘Billy’ reoler sat sammen eller én stor? :)

  Tak for en super blog!

 16. Hvad giver I selv i husleje for jeres nuværende lejlighed?
  Er en ung 19-åriges studerende (fylder tyve til november) som simpelthen ikke holder ud at bo hjemme længere efter min
  Mor har haft en lang sygdoms periode ìg jeg derfor har været sammen med hende mere end godt er i min alder.

  Ved godt du skriver I ikke er sikre på at fremleje den ud endnu, men hvis det er…vil jeg gerne være i mente og huskes…

  MVH Kathrine

 17. Hej Emily,

  Jeg så faktisk en flyer på en café i nærheden af mig. Er en lejlighed på Østerbro okay? :-)
  Sender gerne oplysningerne til dig, når jeg har været derned!

  Mvh Sidsel

 18. Hvor hurtigt skal det være?

  Har selv lige måtte rykke rundt, og det er ret svært at finde en lejebolig for tiden. Der er rigtig mange som er genhuset pga. vandskader, så jeg tror faktisk at lige nu er det værste tidspunkt at lede efter noget at leje (- ja, det lykkedes for mig…er så endte i Ørestaden i lækker lejlighed – med tilladelse til hund!).
  Synes også at der hænger fly’ers rundt omkring. Skal prøve at kigge med…er sådan noget som 5. sal OK?

 19. Hej Emily … kan ikke helt lure om du er ude i at bytte lejlighed? Men ellers leder min veninde efter en mindre lejlighed:

  BYTTE BOLIG

  Har:
  100 kvm lejlighed på 3. sal lige overfor Bang & Jensen på Istedgade. Lejligheden består af 4 værelser samt køkken, badeværelse med nyt gulv og bruseniche og toilet. Plankegulve, stuklofter og nyere vinduer.
  Skulle man være interesseret, kan man få revet væggen mellem køkkenet og det ene værelse ned og istedet indrette stort spisekøkken.

  Huslejen er 8000kr/mdr inkl a/c varme. Depositum: 3 mdr husleje.

  Stor grøn børnevenlig gård med bænke og borde til fri afbenyttelse og basketballbane i den modsatte ende af gården.
  Der er forretning i stueetagen og på første sal og meget søde naboer i resten af opgangen.

  Ubegænset lejeperiode – overtagelse snarest.

  Ønsker:
  Lejebolig, minumum 50 kvm på Vesterbro/Frederiksberg/Nansensgadekvarteret. Max 5500 kr/mdr brutto.

  Kontakt Marie på m_parnas@hotmail.com hvis du er interesseret.