sunday sandwich

Yndlingssandwich. Grillet groft brød (dryppet med olivenolie og så en tur på grillpanden), parma- eller serranoskinke, gedefriskost (eller almindelig gedeost), spæde salat- eller spinatblade, skiver af blomme (eller fersken eller figen), evt. lidt honning og så lidt friskkværnet sort peber.

Er lige kommet hjem efter en lang og fantastisk dag, først til den lækreste brunch med de sødeste piger og derefter til hundenørderi på højt plan til agilitystævne. Nu er jeg helt klar på en omgang stængerne op, Flight of the Concords (har lige fået anden sæson) og så måske en lille søndagspizza. På den anden side henter sådan en jo ikke sig selv, så måske det blot bliver en sandwich magen til ovenviste.

My favorite sandwich. Parma ham, goat cheese, spinach, ripe plum, honey, olive oil and fresh ground black pepper.

(Visited 1.475 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. jeg tror du trænger til en ferie i LA og jeg trænger til een der kan lave lækre sandwiches til mig. win-win?!

 2. Går du til agility med Penny? Har selv overvejet det med min Jack, men lige nu bliver det ved tanken, da det meste er hygge træning herhjemme og sjove tricks.

  Nu ved jeg ikke om du gør, men hvis du træner agility med Penny eller i det heletaget tricks og fjollerier. Så synes jeg det kunne være sjovt med et indlæg/endnu en blog om det. (Tror måske ikke at mange på siden er hundefreak som mig) men mon ikke der findes andre derude, har hvertfald endnu ikke fundet nogle blogs om træning :)
  Håber da forresten ikke at den lille vaps fejler noget slemt..

  1. Nej ikke endnu, men det er bestemt planen. Hun er dog for ung endnu, de skal være helt færdigudvoksede før de må springe rundt på den måde :)
   Hehe jo skal nok overveje det, men ja, der er nok ikke så mange hundefreaks ;)