look of the day: calm colour block

Outfit details: Scarf + cardigan Only// tee Samsøe Samsøe// bag Balenciaga// boots Minimarket

I får den lige i detaljer i dag og uden ansigt. Er slet og ret ikke værd at forevige. Er stadig rigtig sløj, men skal et par ting, bl.a. til lægen, så selvom jeg mest er til nattøj, så må jeg lige trække i tøjet midlertidig. Det er J, den skurk, der har smittet mig (eller også var det mig, der smittede ham i sidste uge…), så han er også hjemme. Nå, men har haft en helt igennem pragtfuld weekend, så det er næsten det værd at det giver bagslag nu. I går startede vi på at se The Walking Dead. Var ved at dø af skræk i flere omgange, men synes at det tegner til at være en rigtig god serie på trods af at zombietemaet nok ikke umiddelbart lige er mig. Kender I den?

(Visited 144 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Uhh The Walking Dead.. Min kæreste introducerede mig til serien for nyligt, og vi endte med at sluge alle afsnit i løbet af et par dage.
  Troede ellers ikke, at sådan noget ‘zombie-pjat’ (yep, det var min første kommentar!) var noget for mig :). Meeen jeg må indrømme at jeg er FAN, og virkelig glæder mig til de nye afsnit kommer her i Oktober måned. Har sagt at han skal sidde klar til at downloade :)!! Den er rimelig vanedannende, og sådan plejer jeg ellers ikke at have det med serier!
  Louise

 2. Jeg deltager i en FOF’s fotokonkurrence. Konkurrencen bliver bedømt at 3 professionelle fotografer, men det er kun de 25 fotos som har fået flest stemmer, som fotograferne kommer til at vurdere. Præmien er på 10.000 kr. som jeg vil bruge på et spejlrefleks kamera, en ordentlig linse samt et redigeringprogram: photoshop. Det ville betyde rigtig meget hvis i gad at støtte mig ved at gå ind på linket og trykke synes godt om nedenunder billedet.

  http://www.foto.fof.dk//photo/3151.aspx

 3. Walking dead er uhyggelig! Den er virkelig god, men er ikke sikker på, jeg kan holde til mere. Det er længe siden vi så sæson 1 færdig, men forleden havde jeg mareridt om vampyrzombier, det var ikke spor rart ;)

 4. Hej Emily,
  Endnu en gang skal du have ros for din fantastiske blog, der er en af mine favoritter. Hvor er det dog ærgerligt at se, at I originale bloggere er ved at bliver overskygget af de nye kendis-bloggere. Jeg synes, det er så ærgerligt, at denne platform har ændret sig så meget. Det virker som om, det hele handler om penge nu. Læser stadig trofast med, men hvor er det ærgerligt.
  Maja

  1. Hej Maja,
   Tusind tak for rosen!! :)
   Er ikke helt sikker på hvad du mener med at vi bliver ‘overskygget af kendisbloggerne’. For at være helt ærlig, så lægger jeg personligt slet ikke mærke til at de er der…

   Måske dette svar fra mig til en anden læser, med en lignende kommentar, kan hjælpe med at kaste lys over hvordan jeg ser på det:

   “Tak for din søde og konstruktive kommentar og for at du holder den i sådan en god tone, på trods af bekymring.
   Jeg ser det dog ikke selv som noget problem. I mine øjne kan det sammenlignes med at bladhuse som Egmont og Aller har magasiner i alle genrer, lige fra Kig Ind/Her og Nu over Familie Journalen/Hjemmet og til Elle/Eurowoman. På samme måde kan et blogannoncenetværk (for det er det vi er, ikke at forveksle med et blogfællesskab), som Bloggers Delight – i mine øjne – sagtens rumme alle mulige slags bloggere. Både dem med store bryster, dem der kan lide at shoppe, dem der holder af at lave mad, dem der kan skrive sjovt og fængende, dem der interesserer sig for dullegrej, dem med børn og dem der slet og ret skriver om og dokumenterer deres hverdag. Ude i den ‘virkelige verden’ har jeg det også sådan, at der skal være plads til alle (sålænge de opfører sig ordentligt), så jeg har det ligesådan i den virtuelle. Plads til alle typer blogs og læsere. Bloggers Delight gør sig ikke til smagsdommere, men er et favnende netværk hvor der er plads til alle typer og genrer. Måske er den nye celeb-klynge slet ikke noget for mine læsere (må dog ærligt indrømme at jeg selv er blevet lidt hooked på Mascha, hun og gravhundene er for nuttede), men så bliver I måske glade for den nye beauty-blogger-klynge, madblogger-klyngen eller nogle af de andre spændende tiltag, der kommer i fremtiden. Og hvis ikke er det jo også bare fint, man skal jo heldigvis ikke klikke videre. Valget er jeres :)”

   Kram fra mig

  1. De er desværre tussegamle, men måske du kan have held et sted på nettet. Minimarket Jodphur Wedge er hvad du skal søge efter :)

 5. Min kæreste og jeg “boykottede” serien efter fem afsnits penge. Skuespillet var dårligt og jeg synes ikke plottet holder. Hvis man overhovedet kan tale om realisme inden for zombie-genren, så var der for mange ting der ikke holdt i retten – i hvert fald når man sammenligner med meget andet der findes i den genre :)
  I princippet synes jeg en zombie-serie er en skide god idé, men synes den her var for dårligt udført.

  Kh :)

  1. Virkelig?? Jeg er helt uenig, men den slags er der selvfølgelig plads til. Er fuldstændig hooked på serien. Men må indrømme at jeg intet anede om zoombier i forvejen, så jeg er langtfra ekspert ;)

   1. Haha, nu vil jeg heller ikke ligefrem kalde mig ekspert, men kender du ikke det at der er en masse små ting man kan få helt ticks af, til man tilsidst ikke kan fokusere på andet?
    Nøjagtig som en forelæser der sig “øh” hele tiden – nogle lægger mærke til det, andre gør ikke.
    Har hørt at den var nomineret til nogle priser og at der er kommet en sæson to, så et eller andet må de jo gøre rigtigt. Nu tror jeg bare jeg lader være med at se den af ren trods ;)
    Heldigt at der snart er en ny sæson af Dexter!

    Kh

 6. Er den Balenciaga bag der også farven anthracite? Synes nemlig den ser noget brun-rød ud, men det er den måske i virkeligheden? :-)

  1. Den er bordeaux, ved faktisk ikke hvad farven på den hedder i ‘fagsprog’, men vil gerne prøve at finde ud af det :) Det er modellen ‘First’.

 7. Hej Emily
  Jeg er meget begejstret for din blog – dine skønne fotos, bl.a. – og så har du altså et virkelig lækkert smil – det smitter :)
  Well. Jeg ville høre, om du har nogle favorit steder, hvor du shopper accessories? Jeg tænker især på smykker/ringe i stil med dem, du har på denne dag, men også tasker og tørklæder.
  Venlig hilsen (og rigtig god bedring)
  -Betina