handbag serial #1

Tænkte at lave en lille taskeføljeton over det næste stykke tid. Et par af jer har spurgt efter at se ‘samlingen’, der egentlig er ganske beskeden, men ikke desto mindre udgør en solid grundpille i min garderobe. De får hvert sit indlæg over de næste par uger og så måske et gruppebillede til sidst :) En af dem, der bliver brugt allerflittigst er ovenviste Balenciaga Motorcycle Bag. Det er den model, der hedder City og farven er Anthracite. Jeg købte den for lidt over 4 år siden og hvis et godt køb kan defineres, som noget man bruger stort set dagligt (ved dog ikke om jeg generelt kan skrive under på den definition), så er den bestemt et godt køb. Det er i mine øjne en af de mest vidunderlige tasker; lækker, rå, helt sin egen og tilmed ganske praktisk. Altså ikke praktisk i forhold til min Haglöfs rygsæk, men praktisk pga. skulderremmen, der bl.a. gør den til min foretrukne taske at have med på rejser. Og jeg forstår (og misunder) de piger der har den i flere farver, selvom nogen synes det er fjollet. Det var en lille ode til ‘The B-bag’.

My favorite bag in my modest handbag collection.

bloglovin


(Visited 333 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Out of context, men du har vel ikke lagt opskrift på chokolade cookies ud her på et tidspunkt?:) (har kigget lidt i arkiverne, men finder ikke lige nogen, så jeg spørger:))

 2. Lige præcist den model og farve er også den taske, jeg allerhelst ser som mit næste taskekøb – og det er grunden til, at jeg har afholdt mig fra at shoppe highstreet tasker, så jeg i stedet kan få sparet op til denne lækre sag!

 3. Det ER en fed taske, og hvis glæden ved den holder ved efter 4 år, har det bestemt været et godt køb som var hver en krone værd.

  Fashionislands: jeg har en super opskrift på min blog, de er i hvert fald in favorit.

 4. den er simpelthen så lækker! og stensikkert et godt køb:-) sjovt nok, er en af mine ældste tasker (som er fra Botkier) også i Anthracite, lækkert læder der kun er blevet smukkere af at blive slidt og med en masse lynlåsrum og mulighed for ekstra rem. Det er måske ikke hver dag, jeg bruger den, men den har godt nok været fremme tit de sidste 4 år.

  glæder mig til næste indlæg;-)

 5. GOD idé med sådan en serie indlæg, for du har om nogen en ret lækker taskesamling :) Glæder mig meget til de næste indlæg, der er nu ikke noget som en lille hyldest til smukke tasker (…høhø).

  Jeg går selv og drømmer om en Day i den her farve..eller måske den mintgrønne, den er bare knap så “praktisk” :p

 6. Super god idé.. kunne du måske tænke dig at skrive pris også? Jeg ved godt, vi er i den lidt dyre ende, men alligevel :-)

  1. Lige omkring 7000 penge (og det var dengang, ved ikke hvad de koster nu), av min arm!

 7. Uhh jeg æææææælsker tasker – er helt sikkert en taskepige, hvor de fleste andre nok er sko-piger :)
  Sådan en indlægs serie er lige mig, jeg glæder mig allerede til næste afsnit :)

  Og gud, hvor er den altså lækker… Går også og drømmer om sådan en… Og om en Louis Vuitton Speedy… Og en Mulberry Daria Hobo… Og… Og… Og… Og… Ja ja drømme koster jo ikke noget og på et tidspunkt bliver de nok til virkelighed :)

  1. Haha, ja, du lyder som en ægte taskepige ;)
   Jeg er desværre, for min pengepung, til begge dele…

 8. Hej Emily, super idé med taskepræsentation. Jeg har lagt mærke til, at du virkelig bruger dine tasker og netop denne Balanciaga har jeg overvejet selv at investere i. Hvor kan man købe den i København? Eller kan den bedst købes på nettet?

  1. Denne er købt i Holly Golightly i København. Jeg vil helt købe den slags i en rigtig butik, eller til nød en meget velrenommeret webshop, da jeg simpelthen ikke tør risikere at ende med en kopi… Men nogen har jo held med eBay og lignende :)