little things

Min yndlingshalskæde; det anatomiske hjerte fra Bjørg (som folk enten begejstres eller forarges over) og en ny lille stjerne, der er en gave jeg fik til et Pandora-arrangement i sidste uge. Så pæn og lige mig og den gør sig godt sammen med hjertet.

Two necklace faves. Heart from Bjørg and star from Pandora (gifted).

(Visited 199 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Det anatomiske hjerte er så sejt! Og smukt på en helt speciel måde!
  Sådan et må jeg ønske mig :-)

  Mvh Alexandra

 2. Hvor har du fået fat i det hjerte? Jeg vil virkelig gerne have sådan et – Nærmest et must som medicinstuderende ;)

  /Therese

  1. Det er fra Bjørg og købt i hedengange Paris Texas, men mon ikke det kan støves op på nettet eller andetsteds…

 3. Jeg havde også sådan en hjertehalskæde engang – husker ikke mærket, men den var købt på youheshe.com. Den blev væk i flytterod – øv, det var ellers en rigtig fed og special halskæde.

 4. Hejsa, selvom indlæggende her er af ældre dato, vil jeg da lige nævne at What2wear har fået det privilegium at sælge Bjørgs kollektion. Der er ikke så mange Danske Webshops, som får lov. Mener faktisk de har lukket for nye.

  Vi har et udvalgt nu, men vil udvide de kommende måneder, men vi hjemtager gerne en hvilken som helst model fra de 2 kollektioner – Classic eller den noget mere vovede Odyssey.

  med venlig hilsen What2wear.