little things: tarte tatin

At hjemmebag kan gøre mig ret så glad, er vist ikke længere nogen hemmelighed. Og denne franske æbletærte var så afgjort ingen undtagelse. Den blev bagt i lørdags, da nogle veninder og jeg hyggede med vinderkombinationen ost/pølse/godt brød/rødvin og så ovenviste lækkerhed i lun tilstand med vanilleis til dessert. Opskriften er lige her. Dog lavede vi en mørdejsbund i stedet for butterdej.

French apple pie ‘Tarte Tatin’ one of my favorite fall desserts.

(Visited 1.103 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Det er sjovt! Jeg går netop og drømmer om fransk blommetærte lige for tiden. Samme koncept, bare med blommer. Tror dog jeg vil prøve med det der croissant-dej man også kan få, har en idé om den er lidt mere kage-egnet end butterdej.

  Kh

 2. Den ser virkelig lækker ud, æbletærter er nærmest et must på denne tid af året og jeg kunne godt spise et stykke lige nu og her! :D

 3. Mmh hvor lækkert.

  Emily nu sad jeg lige og tænkte på sushi. Er det noget du er til, og har du prøvet at lave det selv?

  Jeg elsker det men syntes det er forfærdelig dyrt. Ville elske en guide (aka et indlæg) hvis det er noget du vil kaste dig ud i.

  Hav en rigtig dejlig weekend :)

 4. Yumsi, hvor ser det lækkert ud! – Og så lyder det ikke så svært endda. Det må jeg se at få lavet snarest!

  Tusinde tak for din fantastisk blog! :-)

 5. Hej Emily :)

  Apropros kage.. den citronkage, der er afbilledet på headeren.. jeg kan ikke finde den i dit opskriftindeks? Kan du mon hjælpe? :)

 6. Hey Michelle,(:
  Jeg har selv forsøgt mig med at lave Stella-kagen og du finder opskriften lige her:
  http://www.apollinas.com/?p=820

  Og Emily’s indlæg her:
  http://emilysalomon.dk/?s=stella+mccartney

  Og Super Citrus-kagen finder du her:
  http://emilysalomon.dk/2011/08/super-citrus-cake/

  Haha, det er vist ingen hemmelighed at jeg er en stor fan af bloggen(; Håber du er okay Emily. Helt underligt ikke at høre fra dig i 4 dage:-))) Håber bare at du har travlt med en masse dejlige, spændende ting! Det skal der helt sikkert også være tid til!(:
  God efterårsferie!
  Knus Emilie