avocado shake

2 store glas:
1-2 modne avocado
2 appelsiner
1 håndfuld ananas i tern (helst frossen)
1 håndfuld frosne jordbær
1/2 tsk vanillepulver
evt. 2 spsk proteinpulver (jeg bruger ren valleprotein fra Naturdrogeriet)
sojamælk til det dækker (eller almindelig mælk, rismælk, juice eller hvad man nu foretrækker).

 • Udsten avocadoen og skrab kødet ned i blenderen.
 • Skræl appelsinerne og skær dem i store stykker og lad dem følge efter avocadoen sammen med den frosne frugt, mælk og evt. proteinpulver.
 • Blend på fuld styrke i et par minutter til det har en ensartet og cremet konsistens.
 • Hæld op i glas og kom pæne sugerør i og nyd :)

Hermed lidt mere smoohtieinspiration. Avocado er pragtfuldt i smoothies, det giver en super cremet konsistens og en dejlig, næsten flødeagtig smag. Jeg er stadig syg, men har på ingen måde mistet appetitten, så drikker dejlige shakes, masser af the (og kaffe, ups) og spiser en hulens masse frugt (og kage, ups). Skulle have været til et arrangement hos Loftet senere (de har et fint lille projekt med Røde Kors i de næste uger, mere om det i morgen) + til Yelle-koncert med Kia i aften, men det har jeg måttet aflyse, da jeg er for skidt og har så meget plig, at jeg ikke vil smitte hele resten af modeblogsfæren. Øvbøv for mig. Ej, undskyld skal nok stoppe med at pive sådan. Er bare VIRKELIG dårlig til at være syg, hvilket garanteret også er derfor jeg altid er så lang tid om at blive rask. Ser det som en lejlighed til at lave 117 ting hjemmefra i stedet for at slappe af og tage den med ro og blive rask. Håber at I er friske og raske og vil nyde det vidunderlige vejr lidt for mig :)

Avocado in smoothies gives a creamy and indulgent texture and taste. I prefer to mix avocado with oranges and/or strawberries and pineapple. 

(Visited 1.061 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Jeg må snart prøve sådan en smoothie med avokado for jeg er virkelig blev glad for at spise den lille cremede sag i alle mulige måltider.

  Håber snart du er på toppen, nu har du da været syg længe nok! :(

 2. smoothies er det bedste. desværre føler jeg mig sommetider snydt for et måltid (makes sense?) når jeg “bare” drikker en smoothie, hvilket resulterer i, at jeg OGSÅ spiser et par madder OG et stykke kage. FYH!

  god bedring.

 3. Hvad hvis du putter proteinpulver og fibre i så den mætter bedre??
  Eller er det fordi der skal noget at tygge på til?

  Mange tak :)

 4. Hej Emily !

  Tænkte på hvilken type soyamælk bruger du? Jeg er i gang med ta prøve at undgå komælk i en periode, men syntes der er meget fedt i det soya mælk man kan få? næsten som sødmælk .. Tænkte du måske havde en du kunne anbefale :)

  1. Jeg bruger den man kan købe i supermarkederne (den de har i Irma, Rema, Føtex m.fl.), må ærligt indrømme at jeg aldrig har tænkt over det med fedtet, mest fordi jeg generelt slet ikke tænker over fedt.

   Det fedt der er i sojamælk er vegetabilsk i modsætning til det animalske i mælken og allerede der sundere og så indeholder sojamælk mere protein og langt færre kulhydrater end almindelig mælk, så hvis du ser på det samlede kalorieindhold er sojamælk ‘bedre’.

   Ellers kan du også bruge rismælk, det smager dejligt, men indeholder ikke så meget protein som sojamælk. :)

 5. Jeg går også og skranter og i dag burde jeg nok været blevet hjemme, men pga vigtige arbejdsopgaver sidder jeg nu foran computeren på kontoret.
  Jeg kan desuden anbefale Aldis soyamælk. Eller det vil sige at det er en blanding af rismælk og soyamæld, og den er derfor lidt lettere, og så koster den kun en tier.

 6. Jeg smagte før første gang en smoothie med avocado for nogle måneder siden, og jeg blev virkelig overrasket over, hvor lækkert det var!

  Det er altid surt at være syg – du må have rigtig god bedring.

 7. Årh jeg elsker Smoothies, og må altså snart igang med at prøve nogle af dine mange opskrifter :D
  Avokado shake? Nu syntes jeg jo ikke at Avokado hører til sammen med bær, men det må jo smage godt :D Men nu er jeg et lille barn på 13 år, og protein pulver er nok desværre stadig lidt for mærkeligt til mig, så kan man ikke sagtens undlade protein pulver, og hvis ikke man lige har soyamælk, kan det så godt erstattes med “almindeligt” mælk?

  ps. Jeg har lige startet min første give away hvor du kan vinde et earcuff fra RebekkaRebekka, så hvis det kunne have nogen interesse så kan den findes lige her ^^ http://thefashionfrog.blogspot.com/2011/09/give-away-100-readers-win.html

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

 8. Ser rigtig lækkert ud, må jeg også snart prøve (:
  Men lagde egentlig mere mærke til den fine drikkedunk der står i baggrunden. Har længe ledt efter den, fordi en af dine bloggerkollegaer havde blogget om den og kunne ikke finde indlægget da jeg ville og nu er den her på dit billede. Så kan jeg ikke lige få et navn, så ville jeg blive edderglad? :-)

  Rigtig god bedring og hils Penny!

  1. Bobble hedder den :) Denne er købt i en helt fantastisk helsekost, der ligger i starten af Classensgade på Østerbro (kan ikke lige huske navnet, nede i kælderen på venstre side hvis man kommer fra Trianglen).

   Tak, P hilsner igen ;)