look of the day: before sunset

Outfit details: Coat Zara// jeans Les Halles// bag Dixie (gave/gifted)// sunglasses Karen Walker// knit Humanoid// boots Bianco (gave/gifted)// necklace Bjørg

(Visited 189 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Hejsa. Super fed blog, er blevet helt tændt på den TLC kanal. Men kan du hjælpe med hvor kanalen ligger? Jeg har både discovery animal planet og alle de der men kan slet ikke finde ud af hvor den nye kanal ligger? har den erstattet en af de andre eller hvordan

 2. Emily, du er fantastisk!

  (PS, glæder mig simpelthen så meget til at følge med i ‘dit’ nye program snart – det er jo så spændende!)

 3. Årh I er så søde sammen! :) Du har nok svaret på det 50 gange, men hvor er din jakke fra? :)

 4. Hvor er det dog imponerende, at den søde Penny er så fotogen og velopdraget. Og super gode fotos. Altid hyggeligt at følge din blog. Fortsæt det gode job, det er rigtig sjovt at følge dig.

 5. Ih hvor bliver man bare glad af de her billeder….. :)
  Jeg har selv mine forældres hund som speciel guest star på mit dagens fra i dag. Det gør bare det hele lidt mere hyggeligt ikke?
  Btw, er det et filter eller noget du altid lægger over dine billeder? De er bare så fine, og “bløde” i udtrykket….

  //Sanne
  ifellinlovewithashoe.blogspot.com

 6. Er Pennys sele og line fra Fru Poulsen? Og vil du anbefale en bestemt længde line, når man har en (schæfer)hvalp på 4 måneder med krudt i rumpetten? :)

  1. Sele ja, linen nej (den er købt på en engelsk hjemmeside, synes det er svært at finde nogen der er lange nok herhjemme). Jeg kan godt lide en line på ca. 2 m, men det er nok smag og behag. Men på 2 m har hunden lidt frihed, men man har stadig mere kontrol end med en flexline. Fru Poulsen har nogle gode lange liner fra Rogz :)