plump it

Denne her lille sag er for vild. Umiddelbart skræmte den mig dog lidt, da jeg ikke er så vild med at kunne mærke produkter i mit hår (I har tidligere hørt om min hårlakangst etc.), men bider mine fobier i mig hvad angår denne lille flaske mirakelpulver. Den kan absolut mærkes i håret og giver en følelse af candyfloss, uld eller slet og ret touperet hår. Og det er sådan jeg bedst kan beskrive den: Den touperer ens hår, samme effekt, samme følelse, men uden at man ‘mishandler’ håret som ved en traditionel toupering. Sejt! Fungerer rigtig, rigtig godt til opsætninger hvor man gerne vil have fylde og lidt hold både i den forreste del af håret og i selve knolden eller fletningen.

Eneste minus er at den er lidt svær at vaske ud. Det tog mig et par grundige hårvaske, men jeg kan også have været lidt for rundhåndet med pulveret til at begynde med.

TRESemmé 24 Hour Body Sky High Plumping Powder, hedder den og kan erhverves i Matas og supermarkeder. Kan ikke huske den eksakte pris, men mindes at det er på den rigtige side af 100 kr.

Jeg har modtaget produktet som gave/til test.

Love this little bottle of magic volume powder from TRESemmé.

(Visited 396 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Den er altså virkelig virkelig effektiv, og giver et super lækkert look! :)

  Therese, jeg har altid sværget til Dust It, men efter at have erhvervet Tresemes udgave for et halvt års tid siden, da den kom på det engelske marked, har jeg udelukkende brugt den-Den har meget lig effekt, men i mit hår fedter den ikk på samme måde som Dust It kan gøre ved bare den mindste overdosering. Så klart de bedste anbefalinger i forhold til Dust It herfra.

 2. Er pulveret hvidt/lyst? Synes nemlig tit mit mørke hår bliver gråt og støvet af osis og div andre pudderprodukter:-)

 3. Det er det samme som Dust it’s Osis.

  De er SÅ svære at vaske ud ja, men det må man tage med :)

  De føles alle lidt ligesom at putte talkum i håret (jeg har dem mistænkt for egentlig bare at være talkum)… any ways så vil jeg bare lige give et tip videre om, at den kan købes i en H&M udgave til INGEN penge, og den fungere ligeså godt!

  Den lille bøtte fra H&M er hvid og har et blåt låg. Man skal dog passe på når man hælder den i håret, da der kommer meget pulver på en gang.

  Flot hår! :)

 4. Jeg er personligt en smule afhængig af forskellige volumen produkter som den der – hvertfald når jeg skal i byen. Lige nu bruger jeg en fra Schwarzkopf’s got2be, som også er helt fantastisk til skandinavisk hår. Det er en god opfindelse.. (: Men jeg er lidt ked af de ikke laver dem i “farver” så de passer til ens hårfarve. Det kan nemlig godt få et lidt gråt skær af pulveret hvis man bruger det uden på håret. Men nu tror jeg også meningen oprindeligt var at drysse produktet udelukkende ved rødderne for at løfte dem.

 5. Hej Emily.

  Holder rigtig meget af din blog, og alt den inspiration den giver mig!
  (undskylder lige jeg skriver her)

  Men jeg er lige flyttet og har været på udkig efter et lille smalt skrivebord, men ind til vider forgæves. MEN, så faldt jeg over dit “Micke” fra IKEA i orange! Men når jeg kigger IKEA’s hjemmeside igennem, kan jeg sagtens finde bordet, men ikke målene på det. Der står godt nok det er 50 cm. dybt og 105 bredt, men ikke hvor højt det er. Jeg tænkte at du måske kunne være mig behjælplig med at finde ud af det?

  Kærligst,
  Sophie

 6. Den må jeg prøve så – jeg er nemlig ikke fan af hårlak men det er jo rart med lidt hold til sin knold :D

  – jeg har et problem jeg håber du kan hjælpe med :)

  mit hår er meget slidt (for meget farve ups ups) men ved ikke rigtig hvilke produkter der er gode – så hvis du har nogle du har prøvet så ville jeg virkelig gerne prøve dem hvis de ikke er alt for dyre :D

  mine hårstrå er tynde – men der er MANGE af dem så jeg har noget tykt hår men fine (og desværre slidte) hårstrå :)

  tak for en super super blog !! :D

 7. Hej Emily!

  Fed fed blog du har.
  Jeg ved godt, at dette er et ældre indlæg, men vil dog også henvise til min egen blog, hvor jeg lige har postet om endnu et mirakelmiddel til håret – du/alle er velkomne til at kigge over.

  Klem
  charlottedietz.blogspot.dk