beauty avenue

Jeg er kommet hos Beauty Avenue i mere end 5 år. Og for mig er Beuty Avenue ikke bare et uhørt lækkert skønhedstempel, men en fin solstrålehistorie og et eksempel på hvor langt passion, drømme og ambitioner kan føre én, hvis man ellers tør springe ud i det.

Da jeg begyndte at komme hos Beauty Avenue havde Stella, der er kvinden bag, en briks eller to og en enkelt ansat i en afkrog af Fisketorvet Shoppingcenter. Ikke de bedste odds, men alligevel voksede denne ‘grimme ælling’ (der aldrig har været grim, det var nok snarere det med en afkrog af Fisketorvet), sig så stor at den til sidst slet, slet ikke kunne være dér i shoppingcentret, på trods af utallige udvidelser.

At lykkes på den måde, når man ikke engang har en forretning som folk går forbi, siger noget om hvor dygtige og helt utroligt rare Stella og hendes hold af behandlere er og hvor tilfredse gæster de har. For det er primært grundet personlige anbefalinger og mund til mund, at denne svane for alvor kunne folde sine vinger ud. Og så selvfølgelig benhårdt arbejde.

Denne sommer flyttede Beauty Avenue, der nu tæller 13 ansatte, endelig ind i sit helt eget kæmpestore hus på Frederiksberg og fik i samme ombæring tilføjet suffikset ‘Lifestyle Salon & Spa’ og blev en Aveda Salon. Sidstnævnte vil sige at alle produkter der benyttes er fra Aveda, lige med undtagelse af shellac og sugaring, men alt er så rent og grønt, som det kan være.

I skønhedspaladset på Frederiksberg kan man blive nusset om fra top til tå og indefra og ud, gå til frisøren og til yoga, få fikset bryn, ordnet negle, blive masseret eller få fjernet hår med sugaring altsammen i en hjertelig og varm atmosfære og i smukke afslappende omgivelser. Stedet er tænkt sådan at man både kan droppe forbi 15 min. på en travl hverdag og få fikset sine bryn eller ordnet sin ‘Hollywood/Brazilian’ eller dyrke en times yoga eller man kan bruge et par timer eller en halv dag med luksuriøse krops- eller ansigstbehandlinger.

Jeg var inviteret forbi til en ansigstbehandling i torsdags og sikke en oplevelse. Ikke nok med at selve behandlingen var noget af det dejligste jeg har prøvet, så lærte jeg også noget helt nyt om min hud, som I andre med den irriterende kombi tør hud/tilstoppede porrer (for fandt jo ud af sidst jeg skrev om det, at jeg ikke er alene ;)) sikkert også kan lære af. Så det får altså lige sit eget indlæg snarest.

Læs mere om Beauty Avenue Lifestyle Salon & Spa lige her

If you ever visit Copenhagen, Beauty Avenue Lifestyle Salon & Spa is a beauty must.

(Visited 1.977 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Kan du ikke sætte et par ord på Avedas hudplejeserie(r)? Jeg roder selv lidt rundt med nogle forskellige for tiden – stræber efter at finde en økologisk/miljøbevidst, som er uden parabener, andet skidt og gerne uden parfume (men lidt med lækker end Neutrals). Har fx prøvet sukí skin care og Bodyshoppens nye øko-serie, men det bliver jo dyrt i længden at prøve sig rundt :-)

  1. Jeg kender dem desværre kun fra mine besøg hos Beauty Avenue og bruger det (endnu) ikke derhjemme, så det er lidt svært for mig. Dog ved jeg at Aveda lige nu har nogle starter kits, sådan at man kan se om det er noget for en. Og så er jeg sikker på at de mægtig gerne vil hjælpe dig i BA :)

 2. Det er sjovt, jeg startede også med at komme hos Stella for 6 år siden lige da de var åbnet på fisktorvet og det er utroligt den personlige service de giver. De taler med en, husker det man har talt om – selv for 3 år siden og er så rare. Jeg har aldrig gået andre steder end beauty avenue :)

 3. Jeg var der i mandags og få plukket mine bryn og få dem farvet. Jeg fik gjort det af Stella og hold kæft hvor er hun kær. Hun var så sød og jeg kunne ikke føle mig mere tilpas end jeg gjorde. Jeg har allerede en tid der igen og jeg glæder mig! Juhuu.. Og ja atmosfæren er SKØN!

 4. Ej hvor sjvot! Stella er min ekskærestes storesøster og jeg husker tydeligt hendes klinik på Fisketorvet. – Jeg vidste faktisk slet ikke at hun var flyttet. Hvor er det bare dejligt for hende. Og hvor ser der bare smukt ud. :)

  God aften.

  Kh. Cæcilie Sofie
  http://somethingsalt.com

 5. Wow, det er da succes, der batter!
  Jeg skifter mellem forskellige “skønhedssaloner” her i Århus, men må indrømme, at jeg ikke har fundet et “wow”-sted endnu… Det kan være, jeg er heldig, og succes’en fortsætter i en sådan grad, at hun udvider og kommer til Jylland :-)

 6. Wow der ser virkelig lækkert ud! Og afslappende og roligt.. uuh der vil jeg gerne hen en dag! :D Og ja man må sige at hårdt arbejde og passion fører til succes! Det sted vil jeg helt sikkert besøge.
  Og så glæder jeg mig til at høre om hvad hun gjorde ved din hud! For den kombi har jeg også…og den er røvirriterende! :p

 7. Uhhh – jeg har ledt efter lamper som disse i 1000 år! Ved du mon – helt tilfældigt – hvor man kan få sådan nogle marrokanske sølvlamper henne?

  I øvrigt har jeg også gode erfaringer med Greenskin på Frederiksberg. Også ud i økologisk hudpleje – til dem, der efterspurgte det. :-)

  http://www.citychick.dk

 8. Jeg kan ikke finde noget om den ansigtspleje du snakker om, kunne du eventuelt lave et link til det? Eller fortælle lidt mere :) Jeg er tretten, kunne det tænkes jeg kunne få sådan en?

 9. Hej Emily.

  Jeg kom til at tænke på. Du snakkede om at lave et indlæg om de ting du havde fundet ud af omkring din hud. Bare lige en påmindelse, så det ikke går i glemmebogen :) Jeg er nemlig nysgerrig (og indehaver af samme type hud. suk!)

  1. Tak for påmindelsen, det er godt I husker mig på sådan noget, jeg er et glemsomt rodehoved :) Skal se om jeg ikke kan få det lavet i løbet af ugen!

 10. Har lige fået en brasiliansk wax – sugaring – hos Beauty Avenue – rigtigt godt resultat, fin behandling – intet ubehag under eller efter behandling – kan absolut anbefales.

  Jeg gav iøvrigt også lige en Google anmeldelse af Beauty Avenue. En god ide at man også kan skrive og læse anmeldelser på google,