little things: amager con amore 3

Sidste omgang hyldest af Amager (i denne omgang). Stranden (igen igen), Fælleden, kanalerne, kolonihaverne, lufthavnen (set fra Flyvergrillen, bedste og skøreste sted), Islands Brygge og Eltoft Vintage på Holmbladsgade. Manner hvor jeg bare er vild med ‘min’ ø!! Forlader den dog i weekenden til fordel for Køln, hvor J og jeg er blevet inviteret ned.

Last part of my tribute to wonderful Amager, my part of Copenhagen.

(Visited 439 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Jubbi hvor er det fedt! Jeg er i gang med at købe en andelslejlighed på amager så det er da så skønt med nogle stemningsbilleder! Glæder mig bare endnu mere nu!

  2. Jeg har aldrig overvejet at bo på Amager, men efter alle disse indlæg ser det jo så dejligt ud!!

    Hvor er de røde bukser på billede nr. 1 fra? :)

  3. Man får jo helt lyst til at flytte til Amager. Vinteroutfitbilledet er et af min yndlings på din blog – selvom det stadig er billedet af Lanvin tyl-sagen på den grønne sofa, der er favoritten. Men hvad kan også slå tyl:-)
    frkforsom.blogspot.com

  4. …ja man får jo helt lyst til at flytte derover! :)

    Men tror måske jeg må udforske Amager næste gang, jeg besøger min søster derovre på djævleøen :)