little things: amager con amore 2

Så får I lige endnu en portion Amager med endnu flere af yndlingsstederne: Mig i min gamle gade, Strandparken set nede fra Femøren en frostklar vinterdag, Ismageriet, Herolds Varehus, mere strandpark, Wulf og Konstali på Islands Brygge, forladte bygninger langt ude på Bryggen, udsigt mod Ørestad fra Fælleden, heste og drivhuse i Tømmerup, Kastrup lystbådehavn og så lige endnu en omgang solnedgang i Strandparken. Er altså vild med den strand.

I dag tilbringer jeg dagen på den anden side af sundet. Nærmere bestemt i Malmø på spa med to af mine veninder. Bliver forhåbentlig rart og afslappende. Næste weekend skal J og jeg til Køln. Virkelig vidunderligt med lidt miniferier ovenpå en lidt vel travl periode. Og hey, skylder vist snart et ‘dagens’, måske endda fra den nye lejlighed. Her er i al tilfælde en del flere fotomuligheder end i den gamle.

Klem og god søndag

Another photo storm from ‘my’ island Amager, the southern part of Copenhagen.

(Visited 572 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Man får helt lyst til at udforske Amager.

  Kender vist bedst Chr. Havn, lufthavnen, Fields og Bella, men det ser ud til, at Amager har meget mere at byde på.

 2. Jeg kender overhovedet ikke, KBH, og viste ikke at Amager havde sådan et “betonry”. Men du får virkelig bydelen til at se meget hyggelig og interessant ud. Og enormt “dansk”, hvis du forstår, hvad jeg mener? :)

 3. Hvor er det dejligt at se, at jeg ikke er den eneste, der holder helt ustyrligt meget af Amager :-)

 4. Simpelthen så smukke billeder. Elsker dine Amager indlæg.
  Jeg flyttede til Øresundsvej i februar, og er virkelig faldet for denne del af KBH. Tager ikke frivilligt fra Amager igen :)

 5. Ej, hvor du sælger Amager godt, skulle man bo i KBH, gør du det da helt fristende at vælge Amager..

  Forresten vil jeg også , hvis du nu ikke selv var opmærksom på det. Lige fortælle at du får ros i denne uges Alt for damerne. sad og læste min mors blad og faldt pludselig over et lille stykke med ros til dig.

 6. Hej Emily.
  Jeg var lige et smut forbi din blog på TLC, og faldt over dine billeder fra det indlæg, som hedder “Dullerier.” Det sjove ved det er, at Louise er min kusine, så jeg synes det er rigtig sjovt, at I er kollegaer ;)
  Mvh. Nikoline Sofie

 7. Ja, Amager har meget at byde på og er på rigtig mange måder mangfoldig og skøn:-) Og skulle man være i tvivl, så behøver man jo blot se på dit skønne indlæg:-) Elsker dine sted-indlæg/guides, hvis vi kan kalde det det;-)

 8. Jeg var på Flyvergrillen her i weekenden med min kæreste og hans datter på 2 år.. Haha, mega skørt og sjovt sted.. Det kan anbefales, hvis du ikke allerede har været der: Ristede hotdogs, kold Cocio, motorcykelklubben United, unger i hobetal der tonser rundt på en lille legeplads, og så den uophørlige støj fra fly, der letter..

 9. Utrolig smukke billeder!
  Hvilket Kamera bruger du? Og bruger du et redigeringsprogram? Hvis ja, så hvilket, for jeg er meget fascineret af dine billeder og billedkvaliteten!