little things

Små og store rare ting, der gør mig glad for tiden: Vores nye, gamle sofa, den har været J’s farmors og som er en 60’er model med det nydeligste gammelrosa betræk. Penny kan også lide den. Mit klædeskab, der har fået en udbygning og nu kan rumme alt mit junk (det er PAX fra Ikea), mangler bare lige lågerne. Dejlig pakke fra Marabou, der kom ind ad døren midt i flytterodet og gjorde det hele lidt sjovere med masser af chokobites med Daim, rosiner og nødder til at dele og så en af mine favoritplader Appelsinkrokant, der nu er blevet fairtrade. Og yndlingshåndcremen igen, igen, elsker den og den redder virkelig mine tørre poter nu her hvor efterårsrusket sætter ind.

Little things that makes me happy at the moment: Our new pink sofa, my closet coming together, chocolate and Bio Beautés wonderful hand cream.

(Visited 779 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Hej Emily
  Jeg vil gerne prøve den håndcreme, som du omtaler. Hvor køber du din henne?
  Rigtig god søndag til dig.
  Bedste hilsner
  Kristine

 2. fine billeder – dejlig stemning!
  jeg bliver så glad hver gang reklamen med dig kommer på tlc!
  (tlc er forresten min nye yndlingskanal!)

 3. Hej Emily.

  Er det klædeskab nok til både dit og din kærestes tøj, eller har I noget ekstra ved siden af?

 4. Kom lige i tanke om dit indlæg, da jeg læste Metroexpress i morges, som knhar et indlæg fra Ikea i, hvor de tilbagekalder lågen på dit skab – tænke det var meget rart at vide :-)

  1. Ganske rigtigt, men der findes MANGE låger til PAX, og det er altså kun én af den de tilbagekalder! :)

 5. Hej Emily
  Hvor stort er dit skab i bredden? Jeg kunne vildt godt tænke mig sådan et skab med en masse rum i. Mit nuværende skab er stort, men der er ikke så mange rum i det. Men indtil videre må drømmen om det nye skab være ønsketænkning :-)
  Forresten super dejlig blog du har, som jeg læser dagligt! Go on

  Mange varme hilsner fra Sofie

  1. Det er et Pax fra Ikea og det er den dybeste/bredeste model :)
   Selv tak, så dejligt at du læser med <3