little things

Denne uge har været rigtig rar. Siden det gik helt skævt for et par uger siden, er det hele heldigvis vendt og jeg er blevet rigtig glad igen. Jeg har ændret en del ting, prioriteret anderledes, prøvet at planlægge og strukturere lidt bedre og det har båret frugt. Jeg kommer stadig for sent og er temmelig kaotisk, men jeg har taget lidt skridt i den rigtige retning og det har givet lidt mere ro, og det var tiltrængt.

Bortset fra at jeg er noget så glad for igen at slå øjnene op og kunne overskue og have lyst til at tage hul på dagen, så har brunch hos Kleist på Frederiksberg Allé, koralfarvet shellac på neglene, Penny Plums lange snudeskaft, mangosmoothie og vanillesojalatte på Paludan og et fabelagtigt besøg hos Frellsen chokolade forsødet min uge. Sidstnævnte skal jeg nok fortælle mere om, jeg har i øvrigt lavet flødebollen i midten, det er derfor den ikke ligner de andre.

God fredag og rigtig god weekend!

Some of the stuff that made my week: Brunch with friends, pretty shellac nails, my puppy, vanilla soy latte and mango/lime smoothie, and a trip to a chocolate factory.

(Visited 165 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Nøj nogle ondskabsfulde billeder at smide op når nu jeg sidder her og er møg sulten men alt for doven til at rejse mig og gå på rov i køleskabet. Glæder mig til at høre mere om dit besøg hos Frellsens :)

 2. Dejlige ting at glæde sig over! Emily, jeg er virkelig glad for at høre, at det går dig bedre nu! Det er bare så godt, at du er opmærksom og retter til, så det hele ikke vokser dig over hovedet. Hvis det gør, så må man ende med at vælge noget fra, for det er vigtigste er at have det godt:-)

  KH

 3. Skønne billeder, er især vild med billedet af flødebollerne! ;) Dejligt at høre, at det hele går den rigtige vej nu. Det er også snart december – der er det rart at have god energi og overskud :)
  Fortsat god søndag!
  /Carina

 4. UHH, det er så sjovt og skønt at lave flødeboller selv. og mega svært!! havde stor morskab og fornøjelse ud af det, da jeg for et års tid siden gjorde det til et polterabend hos frederiksberg chokolade. men det kan da virkelig anbefales!

 5. Mmm.. Sådanne ting kan vist forsøde enhvers uge! Især det lækre besøg hos Frellsen! Det må være sjovt at prøve at skulle lave så velformede flødeboller.. Og så er det baaare svært!
  – Hvis du har lyst til at få forsødet en af dine fremtidige uger, så kom forbi Summerbird i Kronprinsensgade – vi har altid lækre, lækre chokolademandler liggende fremme til at smage på! ;)