merry december: streetheart <3

Yay!! Det er jul! Eller i al tilfælde december og det er godt nok til mig. Selvom J havde en Tycho Brahe-morgen (lykkedes ham kraftsejlemig at flå en køkkenlåge af, hehe), så var der intet der kunne slå mig ud og jeg har trisset rundt og åbnet chokoladejulekalendre, pakkekalender, tændt datolys, hørt julemusik og spist mandariner og brunkager i et væk. Optursmåned. Basta.

Sandt at sige modtager jeg efterhånden en pressemeddelelse eller to. Og sandt at sige bliver de fleste arkiveret til højre, men da jeg modtog Streethearts pressemeddelelse om deres Gadehjertejulekalender (herligt ord!), bankede mit lille københavnske julehjerte lidt hurtigere og må altså dele det her med jer. For jeg er som bekendt rigtig glad for min by (ikke kun Amager, men hele svineriet) og så har jeg også en forkærlighed for street-art. Måske I kan huske det her indlæg? Eller det her?

Nå, men de seje Streetheart-tøser har lavet en lille julegave til alle københavnere og de københavnske gader og dem der færdes i dem: GADEHJERTEJULEKALENDEREN 2011. 

Pigerne fortæller følgende om kalenderen:

“Streeatheart viser med GADEHJERTEJULEKALENDEREN for 3. år i træk sin hengivenhed til gadens kunst, og sætter med denne alternative julekalender fokus på de gratis glæder, gadekunsten bidrager med i hverdagen – også når det er jul.”

“24 gadekunstnere gemmer 24 kalenderlåger med gadekunst i din decemberby, så du kan få andet end julestress og gaveræs på hjernen i den søde juletid.”

“Hver morgen kan du stå op, tænde dit kalenderlys, skænke dig en kop kaffe og åbne lågen i din virtuelle GADEHJERTEJULEKALENDER på www.streetheart.dk. Her får du dagens ledetråd til, hvor i byen du skal starte din skattejagt. Måske kan du nå det på vej til arbejde, måske skal der ledes på vej hjem, eller måske skal du gå dig en tur i sneen med din bedste ven en kold decemberaften. Det vigtige er, at du får leget i hverdagen – og det er sundt.”

“Finder du dagens “låge”, så tag et billede af den og send det til writeus@streetheart.dk inden midnat og deltag i den daglige lodtrækning om masser af dejlige julepakker skænket i den bedste juleånd af de rareste butikker i byen.”

“GADEHJERTEJULEKALENDEREN bliver til i fællesskabets gavmilde ånd og alle de medvirkende arbejder 100 % frivilligt for at give dig grund til at smile lidt mere naturligt i julemåneden.”

“Det kan godt være at street art blev erklæret død i 2011, men ligesom Jesus, så genopstår den sgu bare igen og igen – i nye former, nye farver og nye klæder. Halleluja!”

Halleluja siger jeg også bare! Jul OG Streetart. Jeg er en lykkens pamfilius og skal i den grad ud på lågejagt :)

The cool team behind STREETHEART have made a sort of Christmas-treasure-hunt of street art in the streets of Copenhagen. I’m delighted!!  

(Visited 271 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Jaaa, endnu en julefreak! Jeg er så begejstret for, at det endelig er første december, at mit hjerte er ved at eksplodere!

  2. Tycho Brahe morgen, haha. Den var altså ret sjov!
    Men J ville vel bare åbne sin lågekalender (køkkenlågekalender) ;) ?

  3. Stakkels J! Håber han har haft en god 1. december alligevel ;)
    Sikke da et fantastisk koncept!! Jeg er fan af street art, og det jer er da virkelig en dejlig julegave til os alle! Glæder mig til at skulle finde nogle af dem :)
    Og glædelig 1. december!