Gi’ København i gave

Sponsoreret indlæg

I morgen sker der skægge ting og sager i København. Eksempelvis bliver Storkespringvandet pakket flot ind i gavepapir og -bånd og så kan du være heldig at finde et gavekort på 1000 kr., når du alligevel er ude at juleshoppe. Jeg skal både inde at se på springvandet med pynt – hvor sjovt er det ikke lige? – , lede efter gavekort og jeg skal helt bestemt også til at have købt nogle julegaver. Har ikke købt en eneste endnu og det er vist nok jul om en uge.

Men det er ikke kun Storkespringvandet der bliver til en gave til københavnerne i morgen. Også ankeret i Nyhavn, Dronning Louises Bro og Christianshavns Torv får en tur med gavepapiret. Det er Downtown.dk, der pakker byen ind og på hver af de 4 locations kan man i udvalgte, indpakkede flyttekasser finde gavekort til Downtown på 1000 kr. Så man kan gi’ oplevelser i byen i gave, til en selv eller andre :) God juleshopping og god skattejagt i København i morgen!!

 

(Visited 194 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Uhh! Tag et billede!
    Er allerede draget til Jylland for at fejre jul, og ville så gerne se det – er sikker på, det giver en ekstra omgang julestemning :-)

    Juleknas og knus Michelle