hos Fru Heiberg med Early Bird

Sponsoreret indlæg I går var jeg på date med min fyr (det siger man aldrig rigtig længere vel? Kan nu godt lide det: Min fyr) hos Fru Heiberg på Indre Østerbro. Vi var inviteret af Early Bird, der er et – relativt – nyt og drønsmart koncept til spontane restaurantoplevelser, hvor man på dagen kan købe bord/menu til samme aften hos nogle af Københavns bedste restauranter og altid med 1/3 slået af prisen. Det fungerer altså som en slags restaurantbørs og udbuddet af restauranter og borde varierer fra dag til dag. I går morges gik vi således ind på Early Bird og fandt en restaurant og menu, efter vores smag og købte derefter bordet til et tidspunkt, der passede os. Så nemt og en mægtig smart måde at komme ud at spise til en billigere penge, hvadend man er studerende og skal spare generelt eller bare skal spænde livremmen lidt ind her i januar. Early Bird ønsker at gøre det nemmere og billigere at komme ud at spise godt og samarbejder derfor udelukkende med restauranter, der har noget ekstra at tilbyde  bl.a. Oubæk, Famo Metro, Fru Heiberg, Viva, Kokkeriet, Custom House og mangle flere. Det er altså alletiders måde at komme ud at spise lidt billigere på nogle udsøgte steder og måske steder, som man ellers ikke havde råd til. Vi var således hos Fru Heiberg på Østerbro i går og fik en fabelagtig 3-retters vintermenu med jordskokkesuppe, braiseret kalv med svampe og variationer over persillerod og en dejlig tung og mørk chokoladekage med is og bær. Og noget helt åndsvagt godt brød (som undertegnede kom til at spise sig lidt for mæt i, ups), utroligt gode drinks (hyldeblomst, vodka, citron, soda, cava – mums!) og en dejlig hvidvin og upåklagelig service i rigtig hyggelige og romantiske omgivelser. Kan virkelig anbefale Fru Heiberg, det var et uhyre rart nyt bekendtskab. Kia har en konkurrence i morgen (mandag) hvor I kan vinde en valgfri middag for 2 personer med Early Bird, hold øje her! Kig nærmere på Early Bird lige her, måske søndagsmiddagen skal spises ude i byen? Og følg Early Bird på Facebook lige her]]>

(Visited 356 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

  1. Hej Emily, hvor meget måtte I så slippe i alt for to via Early Bird? Det lyder som et herligt koncept.

    1. Oh, jeg er så dum til at huske sådan noget, prøver lige at tjekke min ordrebekræftelse og vender så tilbage :) … Men der er altid trukket 1/3 (33%) af den oprindelige pris. Så det er meget forskelligt alt afhængig af hvilken restaurant og menu man vælger. Kig evt. lidt rundt på deres side, så får man hurtigt et indtryk af konceptet :) Men huske at kigge på forskellige dage også, udbuddet af restauranter varierer nemlig fra dag til dag.

    1. Det er ret forskelligt alt afhængig af hvilken restaurant det er og om det er 2, 3 eller flere retter. Klik evt. på et af links’ne (al tekst, der er lyserød) i teksten, så du kan nok bedre danne dig et indtryk af koncept og priser :)

  2. Årh, den hovedret! Jeg eeeelsker persillerodschips… Oververjer seriøst at købe mig en fritøse bare for at kunne lave dem!

  3. Det er da ret mærkeligt at kalde konceptet “Early bird”, når det hele går ud på, at man kan være vildt sen på den ;) men det lyder godt nok lækkert!

  4. Er nemlig et super koncept. Har selv brugt det en del. @ cecilie- der bliver tit hurtigt solgt ud af de bedste tilbud/ steder. Så hvis man vil have mange muligheder skal man være en early bird :)