look of the day: airport

Outfit details: Dress DANSK// coat Zara// scarf Dune// sneakers New Balance// bag Mulberry

Fandt disse billeder på mit kamera og selvom der ikke er noget revolutionerende i outfittet og I har set de fleste delkomponenter indtil flere gange, så synes jeg alligevel det var et ganske godt eksempel på at casual og behageligt ikke nødvendigvis behøver at være ens betydende med joggingbuks. De er taget i lufthavnen lige inden vi var på vej til Køln for et par uger siden. Apropos Køln, så bikser jeg med en lille city guide til byen, men som sædvanligt kommer det bag på mig hvor lang tid den slags tager. Stay tuned ;)

Jeg er frisk igen og skal ud at spise brunch med gode veninder om et par timer. Har været oppe et par timer nu og Penny og jeg var allerede ude lidt over syv. Der er noget helt magisk over sådan nogle tidlige søndag morgener, hvor det lidt føles som om man har verden for sig selv. Og når der tilmed ligger et fint lag rim overalt, så kan jeg blive helt betaget.

 

(Visited 212 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Den er helt normal i str. og en let vinterfrakke ville jeg sige. Det er uld, så den er ganske varm :)

 1. Jeg istemmer koret! Du er fabelagtig ud for tiden, både dine outfits og resten af dig :)

  Jeg har et spm: Jeg har længe overvejet at købe Tillie tasken fra Mulberry, og er næsten ved at være klar – sådan rent økonomisk :)

  Men jeg bor i Jylland, og kommer derfor ikke så tit forbi Mulberry butikken i KBH! Jeg har derfor ikke rigtig heeeelt styr på hvad den koster. Har set den på Mulberrys hjemmeside til omkring 7000 danske kr. Men er lidt i tvivl om den eksakte pris.

  Jeg skal til KBH om 2 uger, og regner med at slå til på det tidspunkt, men kan du fortælle mig hvad den koster – sådan mere præcis? Du kan bare svare mig i en privat mail, hvis du vil.

  Håber ikke du syns jeg bliver for privat – kan godt forstå, hvis du ikke vil svare.

  Kærligst, Lærke.

  1. Helt ok spørgsmål, men jeg kan desværre ikke svar dig præcist. Det er snart et år siden jeg købte min, så kan simpelthen ikke huske det. Lige omkring 7000 er mit bedste bud… Men det er du jo også selv kommet frem til. Jeg ville ringe til Mulberry og spørge :)

 2. Hvad sker der lige med håret? Det ser jo fantastisk ud for tiden! Er det den sagnomspundne Moroccan Oil, eller har du andre ninjatricks? Smukt :)

  1. Mange tak, hmm… ved det ikke helt. Tror både det er længden og så det faktum at jeg snart ikke har vasket det med shampoo med sulfat i over et år, bortset fra enkelte svipsere.

 3. Hey! Hvor er det en god blog, og hvor ser du bare godt ud, så flot hår!! Jeg har et spørgsmål, eller faktsik to:
  Hvor mange timers motion får Penny om dagen? og hvor lang tid er hun alene hjemme?
  Hilsen C:)

  1. Hmm… det varierer meget, men vi er nok ca. ude 2 timer hver dag. Af og til mere. Og så træner jeg en masse tricks og lydighed med hende, så hun får brugt hovedet. Men en border collie er nok også noget af det mest krævende hvad angår motion og brug for at bruge hovedet.
   Hun er så heldig at hun sjældent er alene mere end 4 timer dagligt :)