look of the day: look left

Outfit details: Jumper + necklace Madewell// pants DANSK// booties Acne// bag Mulberry

‘Dagens’ fra i går hvor jeg spiste lækker, lækker brunch hos Kleist Kaffe på Frederiksberg Allé. Endnu en gang super afslappet, men uden at det behøver at være joggingtøj. Apropos joggingtøj, kan I så huske de der velourbukser, som alle rendte rundt i for små 10 år siden? Vist nok fordi Jennifer Lopez og andre celebriteter flashede velour track suits fra Juicy Couture. Uschhhh det var en grim mode. Især fordi ens lår og numse lige blev coatet med en halv cm velour hele vejen rundt og man skulle være meget, meget tynd for ikke at komme til at ligne en buttet velourbamse. Men fløjl, se det er en helt anden historie. Synes der er alt, alt for lidt fløjl derude. Det var en lille mandagsmorgenhistorie fra de varme lande. Rigtig god mandag alle sammen!

 

(Visited 236 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. JA. så enig. juicy suits er bad, bad, bad for figuren. havde en veninde der altid sportede en juicy suit på afslappede dage, til min store frustration.

  fløjl er et meget bedre alternativ. har set at det har stukket sin næse frem igen, og jeg håber det bliver!

 2. Så lige dit spot (hedder det det?) på TLC igen, og det gør mig simpelthen så glad! De ting du siger, er så smukke og ærlige at man ikke kan andet end at blive inspireret!
  Det var bare det :)

 3. Hov jeg er da den glade ejer at et stk. velour sæt fra Juicy Couture :)
  Okay det er også ved at være gammelt og ja jeg kunne aldrig finde på at bruge det sådan uden for lejligheden, men det er nu altså stadig en favorit hjemme hos mig, når weekenden bare står på afslapning.

 4. Åh ja, fløjl! Det kunne jeg også godt bruge noget mere af i min garderobe. Jeg har en lille, sort fløjlsblazer fra Bruuns Bazar, som efterhånden er blevet helt grå på albuerne. den har fulgt mig trofast til mangen en fest.

 5. Hvor er det flot – elsker bukserne. Jeg har nu efterhånden set en hel del flot tøj fra DANSK på de forskellige blogs, og det har virkelig givet mig lyst til at se nærmere. Ved du hvilke netbutikker, der forhandler mærket? Synes nemlig ikke jeg er stødt på mærket i Århus, ihvertfald ikke hvor der er et stort udvalg…