Visited: Frellsen Chokolade

Forrige fredag var Anne au Chocolat og jeg inviteret på besøg hos Frellsen Chokolade i Roskilde. Vi fik en hyggelig rundvisning fuld af historier fra gamle dage i familievirksomheden og i den tilstødende fabrik, lærte en masse om chokolade og kaffe og bedst af alt så fik vi lov at lave (og spise) lækre flødeboller med hindbærskum og marcipangrise. Min marcipangris fik selvfølgelig øjenvipper. Lidt modeblogger er man vel.

Tusind tak til søde Anne og ikke mindst Frellsen for en dejlig dag.

I kan læse Annes fine indlæg om besøget lige her.

Visited Danish chocolate manufacturer Frellsen a week ago and got a tour at the factory and got to make some chocolates myself as well.

(Visited 899 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Nørj et lækkert indlæg… sidder og savler i tastaturet. Burde vist snart prøve de flødeboller fra Frellsens når nu så mange lovpriser dem :)

 2. Det må have været spændende og det ville være en stor oplevelse for en chokoladeelsker som jeg er, at komme der forbi :D
  Lækre billeder i øvrigt, man bliver lækkersulten!

 3. Sikke et dejligt indlæg! Det har jeg glædet mig til, helt uden at vide det. :)

  Jeg elsker Frellsens og deres chokolade. Gaveæskerne er ALTID et hit som vært(inde)gave, og min far får altid en æske med marcipanbrød til fars dag, det er hans yndlings. :)

 4. Fine fine billeder! Marcipangrise kan godt virke lidt vulgære på mig, der er bare aaaalt for meget chokolade, men med så fin dekoration kan man da ikke andet end at elske den!

 5. Virkelig fine billeder, og hvor ser ud til at I havde det sjovt!
  Ved du om der er nogen mulighed for at en ‘almindelig borger’ som mig kan komme ind og få samme oplevelse? Jeg ville elske at give sådan en gave til en veninde :-)