a year ago

Hov, det var helt længe siden jeg har lavet et lille tilbageblik. Således så det ud sidste år i starten af december i det Emily’ske.

Jeg biksede alternativ julepynt sammen, gik med skyhøje høje hæle i sneen – stemmer for grøn vinter i år! -, fotograferede små duenumser på en lun rist, købte og valsede rundt i crazy Lanvin <3 H&M tylskrud, købte en enlig handske i Røde Kors pop-up-store ‘One Second Hand’, gik også i helt normalt tøj og skrev lidt om eksamensstress og tog til julefrokost i gult og hvidt og så flyttede jeg sammen med en dreng og viste lidt detaljer fra lillebittelejligheden.

Øj hvor jeg altså synes det er helt vildt at alt det her er et helt år siden. Hvorfor skal det gå så stærkt? Er glad for jeg har en hund og en mand, der er gode til at minde mig om at leve i nuet. Det er hunde (og dyr generelt) altså helt uhyrligt gode til og det er bl.a. derfor jeg synes det er så fabelagtigt at have hund.

Carpe Diem folks og god weekend ;)

What it all looked like on this blog a year ago.

(Visited 292 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

36 Kommentarer

 1. Jeg elsker billedet med de “fede” duer! (og selvfølgelig også de andre fine billeder) :) Tiden går netop super stærkt, lige pludselig er der gået et helt år og man fatter det næsten ikke – hvor blev alle de dage og måneder af!?
  God weeekend (i nuet)! :)

 2. Jeg elsker også billedet med duerne i udendørs dampbad. Det er lige til at blive i bragende godt humør af…

  Hvad er det for nogle ‘skyhøje hæle’ om man må spørge? De er meget Burberry Prorsum, som er en personlig, men dyr favorit!

 3. Helt så meget vinter er det ikke blevet til i år, men det passer nu undertegnede meget godt… Gid jeg havde dine skillz i forhold til at holde balancen i højhælede – og så på glatis :)

 4. Synes altså også at alt går ALT for hurtigt. Jeg synes lige jeg er startet i 0. klasse og nu skal vi allerede til at tage stilling til hvad vi skal efter niende, puha! :) Surt at livet snart er slut(SÅDAN SKAL MAN IKKE TÆNKE, MEN NOGLE GANGE KAN DET FOREKOMME AT MAN TÆNKER SÅDAN)!

  – Men tilbage til dig! Dejlig indlæg! :D Som altid.. ;P Tror jeg har spurgte før, meeen kan ikke lige huske svaret – Hvad er det for en jakke med det tyske flag på?

 5. Fantastisk opløftende artikel, Emily! Har mildest talt haft en lorteuge og blevet skuffet af en man troede var ens ven. Så dejligt med et indlæg fra dig som gjorde mig glad ;)

  1. Ih hvor godt at høre. ÆV med skoduge, håber du får en fantastisk weekend! Klem

 6. Sikke et hyggeligt og opløftende indlæg det kan man ikke andet end blive i godt (jule) humør af og jeg foretrækker også grøn jul i år ;)
  God weekend

  Anne

  1. Takker og ja, grøn jul. Eller det må i og for sig meget gerne være hvid jul, bare ikke hvid januar, februar, marts ;)

 7. Hyggeligt med et tilbageblik og mange af billederne kan jeg sagtens huske nu du poster dem igen. Jeg stemmer i øvrigt også for grøn vinter, det vil være tarveligt med for meget sne, når vi havde så kedelig en sommer!

  1. hyggeligt at du kan huske dem, det er sejt med jer, der har været med så længe ;)
   Hørt!

 8. Hej Emily

  Har først nu lagt mærke til, at du har en tatovering på armen – må man spørge, hvad der står? :)

 9. Lov mig, at hvis du nogensinde vil af med din store/lange halskæde (den mintgrønne-ish), så siger du lige til ;) Har jagtet den halskæde forever nu!

 10. HVOR er du fantastisk – elsker det første billede hvor du ligger i stolen med din fine kjole – du ligner en prinsesse.
  Din blog inspirerer mig hver dag, og har klart været en af dem der givet mig mod på at prøve selv at lave en blog

  1. Det var J’s farmors, den ene er desværre afgået ved hvalpetandsdøden, yikes ;)

 11. Hvor er jeg vild med julebillederne, elsker sammesætningen af pink og orange! Det er altid så hyggeligt når du laver den her form for indlæg, de er så stemningsfyldte (:

  1. Mange forskellige steder, men bortset fra en er de alle vintage, købt i antiskvitetsforretninger eller på markeder.

 12. Hej. Er så forelsket i den grønne jakke du har på med det tyske flag? Hvad hedder den og hvor kan jeg købe den??? Knus