Look of the day: worn out

Outfit details: Shirt & jeans Zara// jacket second hand// scarf Dune// bag Balenciaga// booties Colors of California

Her er vi så, mig og mit svagelige side-kick. Er glad for at I (vist nok) ikke kan se de sorte rande under mine øjne og alle Pennys nyerhvervede skaldede pletter fra diverse undersøgelser de sidste par dage. Overvejer at købe en lille toupé til hende mave og side. Nå, det gror vel hurtigt ud igen. Både den berygtede Zara-voksbuks (de har givet sig helt voldsomt), min gamle mili-parka og jeg er lidt worn out, forhåbentlig går det over for mig ganske snart for skinny-Penny har det pludselig langt bedre. Af ganske uvisse årsager godt nok (julemirakel??), desværre ikke fordi dyrlægerne har fundet noget banebrydende de sidste par dage, men de gode dage kommer ikke dårligt igen, som min gamle mormor plejer at sige. Så jeg vil bare nyde det og håbe at vi får en rar jul. Nu smutter jeg hjem til min mor og bager julekager. Tjing tjing!

(Visited 192 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Dejligt med et julemirakel!
  Håber det holder!

  NU er det ikke fordi jeg vil bidrage til dine rander under øjnene, men vil bare fortælle at dine indlæg bliver udgivet to gange på Bloglovin’ for tiden..

 2. Misundelse er en grim ting, men er jeg altså misundelig på din jakke! (-:
  Du ser knald godt ud, det er vist kun dig selv der prøver at finde hvad der er galt med dit udseende, for jeg kan altså kun se en rigtig rigtig køn pige(foretrækker du dame?) :-D

  – Glædelig jul til dig, Penny og kæresten

  1. – og nu har jeg faktisk allerede være inde på dette indlæg et par gange, da jeg synes du er så flot og stilet.. og fordi at dine billeder er enormt flotte! Bruger du en specielt effekt eller redigerer du dem på en specielt måde?

 3. jeg elsker, elsker elsker dine look-of-the-day-billeder; for udover at fremstille en gennemført stil, er de enormt æstetiske og smukke. nr. 2 er mit ultimative yndlings (fordi jeg er en sucker for bokeh), men farverne i dem allesammen er vidunderlige. :)

 4. Sikke nogle fantastiske billeder.. Elsker det første billede, så skønt :)

  Blir nød til at spørge, om I har fået testet Penny for diverse allergier? For Pennys tilfælde lyder lidt i stil med min brors hund, Aros. Aros begyndte at få det skidt og fik det pludselig bedre for derefter at få det skidt igen og sådan fortsatte det længe. Dyrelægen testede for flere ting og fandt til sidst, og ENDELIG, ud af at han led af husstøvemide-allergi og allergi overfor en bestemt træsort (Derudover fandt vi selv ud af at han ikke kunne tåle oksekød)!
  Jeg synes hvert fald det er værd at have med i overvejelserne omkring Penny, at dette kan være en mulighed.. For det er ikke rart med en hund der er syg.. Men hvor er jeg glad for at hun har fået det bedre, og håber på et julemirakel og at det fortsætter :)

  Glædelig jul til dig og dine kære, og i særdeleshed lille søde Penny

 5. Jaaaa! Det er skønt, når vovsen har det bedre. Krydser fingre for, at det fortsætter sådan længe :-)

 6. Hej Emily,

  Det er bare så træls med Penny! Ved du om de andre hvalpe i hendes klud også lider af lignende?

  Jeg ønsker at hun får det bedre, så du får det også bedre og ønsker jer bare en god jul trods alt!!

  Mh,
  Annika

 7. Jeg er ked af at hører det med Penny! God bedring med hende!!!
  Ellers super flotte billeder!

  notevenclothes.blogspot.com