merry christmas everyone

Outfit details: blouse + jeans Zara// bracelet byBiehl (gifted)

Rigtig, rigtig glædelig jul allesammen! Jeg tjekker ud og går på ‘juleferie’ de næste par dage, kan forestille mig at en del af jer også skal spendere de næste par dage alle andre steder end foran computeren.

Men selvom julen handler om samvær og nærvær for mange, så er det desværre også en mere end almindeligt ensom tid for mange. Ligesom julen også kan være en lang række af konflikter og ballade i nogle familier. Hvis du hører til i en af de grupper så fortvivl ikke, det hele er slut lige om lidt og kravet om at ‘hygge på kommando’ frafalder. Hvis du hører til blandt de ‘juleresourcestærke’ kan det være at du har lidt overskud til lige at ringe til eller smutte forbi en af dem du kender, der måske ikke har en helt så idyllisk jul. Måske der endda er plads til en ekstra juleaften? Det er måske den største julegave du kan give til en i din nærhed (eller periferi, det behøver skam ikke at være en man kender vildt godt).

Uanset hvad så sætter jeg pris på hver og en af jer og er meget taknemmelige over at I følger med i min verden her. Rigtig god jul og kæmpe kram, klem og knus til jer alle <3

ps. Ved godt at jeg er helt uhyrligt bagud med kommentarer. Prøver lige at nå det i løbet af eftermiddagen ;)

I wish all of you a very merry Christmas <3

(Visited 163 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

38 Kommentarer

 1. Glædelig jul til dig også Emily!
  Jeg glæder mig allerede til at du tjekker ind igen! :-)

 2. Du har helt ret i, at der er mange der er ensomme og der opstår enormt mange konflikter her i julen. Jeg synes, det er godt, du har skrevet så vigtigt et indlæg :-)
  Glædelig jul herfra :-)

 3. Glædelig jul til dig, Emily. Vil bare lige sige at disse billeder er nogle af de bedste, du har lagt op. Du ser meget smuk ud og kvaliteten er bare super.
  Kh Katrine

 4. Hvor er du bare fantastisk smuk Emily! Det er helt fortryllende på disse billeder, men på en helt low key, “Not trying hard” måde! Og sikke et lille smukt indlæg også! :)

  Rigtig glædelig jul til dig også, du er skøn! :)

  The Fashionphile

 5. Hvor er du fin og søde, Emily – både på billederne og dine tanker! Tak for at dele det med os og opfordre til at give den glædelige jul videre.
  Selv glædelig jul!

 6. Tusind tak og i lige måde Emily! Du må også have en skøn jul. Og helt rigtigt som du siger, så er der jo, desværre, også en gruppe af danskere, som er ensomme i julen. Vi må håbe, at de holder jul et sted, hvor nogen af de ressourcerige kan fejre jul med dem.
  Også den oprindelige grund til at jeg lige ville smide en kommentar. Du ser da bare knaldhamrende godt ud. Hehe. Ej, men du ser skøn ud og især på disse dejlige billeder :)

 7. også rigtig god jul til dig! Og så må jeg lige spørger… hvor er de dine fantastiske bukser som du har på på billedet er fra? :)

  /Ditte

 8. Også en rigtig glædelig jul til dig Emily! Og sikke et dejligt indlæg – både billeder og tekst – lige til at blive i godt (jule)humør af :)

  Kh.

 9. rigtig glædelig jul! har ønsket mig en trøje lidt ala den du har på, håber dælme jeg får den, din ser jo super godt ud :-)

 10. Smukke smukke billeder! Også rigtig glædelig jul til dig, og virkelig godt indlæg du har skrevet!

  I øvrigt er jeg så misundelig på alle dine fine frisurer! Jeg synes aldrig jeg kan få min knold til at blive ligeså pæn som dine :D Øv..!

 11. Du er så smuk! rigtig glædelig jul :) I min familie har vi netop inviteret én af vores langt ude slægtninge til at fejre julen sammen med os, så hun ikke skal sidde alene – jeg tror det bliver super hyggeligt! (…og så krydser jeg altså fingre for at Zara blusen er at finde under juletræet med mit navn på – den er så fin, og rigtig cool stylet med de rå jeans!) xx

 12. Glædelig jul, håber du får en rigtig god afslappet jul med en glad Penny – og at hun snarest bliver rask. Eller i det mindste får en diagnose.
  Knus

 13. Hej Emily
  Jeg er forholdsvis ny læser her på bloggen, et par måneder på bagen har jeg. Alligevel er jeg allerede nu helt vild med dit univers, og vil sige dig tak for mange gode læseoplevelser (selvom det ikke helt dækker, for jeg kigger jo lige så meget billeder). Jeg glæder mig forventningsfuldt til nyt herfra, og det siger jeg ikke for at bidrage til dårlig samvittighed, men fordi at det du gør bliver påskønnet.
  Rigtig god jul.
  Hilsen Ida

 14. Jeg vil egentlig bare lige takke for en skøn blog, der virkelig har alt, hvad jeg behøver – noget stof til eftertanke, noget humor, noget finurlighed og noget mode! :-)
  Rigtig glædelig jul til dig, Emily! :-)

 15. Emily!
  Din blog er bare skøn, og elsker virkelig dine bukser..
  Hvordan har din skønne hunni det? Jeg kender ikke dejlige lille Penny, men jeg elsker hende virkelig.. Tak for en skønno blog og hav en glædelig jul og et fantastisk nytår :)
  Knus

 16. Sådan et perfekt formuleret indlæg fortjener en kommentar. Synes virkelig du har ramt hovedet på sømmet så klokkerent. Jeg hører ikke selv i gruppen af de ensomme, men synes skam heller ikke julen er idyllisk, og det med at “hygge på kommando” som du så fint skriver, er præcis den følelse jeg føler mig kvalt af her til jul.
  Så TAK Emily!! Jeg sidder lige nu alene derhjemme med Sex and the City på dvd’en og har det FANTASTISK efter et par stressende dage. Nu glæder jeg mig bare til min skønne kæreste kommer hjem fra Odense til en hyggeaften, kun os to :-)
  GLÆDELIG JUL, og ha’ et fantastisk nytår :-)