post christmas

Jeg har haft en mægtig rar jul, det håber jeg også I har? Og tusind mange tak for jeres søde julehilsner til forrige indlæg. Er netop kommet hjem igen efter 5 dages non-stop juleri. Så rart og så hyggeligt, men også virkelig rart ‘bare’ at være mig, Penny (der fortsat er frisk og glad, 7-9-13 og synes at jul er et opturskoncept), sofaen, gode bøger og ham der Harry Potter i fjernsynet lige nu. Og så sidder jeg og ‘leger’ med mine julegaver, bliver vist aldrig sådan rigtig voksen. Drikker kaffe af ny Mumikop og ny mumiskål er fyldt med de sidste julesmåkager (kan tilsyneladende ikke få nok) og lægger ny smart glimmerlak. Og bladrer i Just Kids, Air Mail og Stella magasiner. Og kigger på pænt, pænt Mulberry-armbånd. Frilufts-Emily fik også nogle gode sager ;) Senere kommer J hjem med sushi (ok, kan måske godt få en lille smule nok af julemad) og så tror jeg den står på endnu mere eventyrfilm i form af Ringenes Herre. Hvorfor er Harry Potter og Ringenes Herre egentlig ved at blive juledagsklassikere? Elsker dem dog, så brokker mig ikke :)

Relaxing with my presents after a busy Christmas :)

(Visited 298 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

32 Kommentarer

 1. Og min julegave til mig selv er en opi simmer shimmer, som jeg har haft kig på siden du engang skrev om den. Håber den når at komme frem inden nytår! Mon denne med guld er lige så fin?
  Der findes ikke noget bedre end at flade ud og lege med julegaver!

 2. Uha, jeg får kigget ind på din blog alt for sjældent, men bedre sent end aldrig. Tak for alle de smukke julebilleder. Sidder og bliver helt trist over at julen officielt er ved at være ovre, men efterjul er nu heller ikke så tosset endda. Jeg er glad for jeg ikke er den eneste, der hengiver mig til leg med julegaver. Her spilles der Word Feud på min nye ipod, totalt tidsspilde, når det er bedst. God bagjul til dig.

 3. Hvor er det en fin mumin-kop! Jeg er så vild med dem, fordi de bare er så søde… (og ja, de andre ting er også fine, men faldt sådan for den kop)… :)

 4. Jeg havde også ønsket mig diverse Mumi-kopper og -skåle. Desværre fik jeg dem ikke, men jeg fik nogle penge af min farmor som skal gå til indkøb af fine Mumi-sager :)

 5. Sikke nogle skønne gaver du har fået dig. Kan se vi har fået lidt det samme: Mummikrus, opi-glimmerneglelak, godt læsestof + diverse friliuftsting ;)

  1. Er det ikke lidt 2009-agtigt at gå op i skrifttyper?? Som i dengang alle hatede på Comic Sans? ;)

 6. Jeg tror, grunden til de er juleklassikere er på grund af eventyrsmagien, men også det faktum at de havde biografpremiere i december månederne! så vidt jeg kan huske i hvert fald…

 7. Vildt armbåndet ligner en ting på billedet. Er det forgyldt læder eller ren metal/guld? Det er SÅ flot! Ved du om det er fra butikken på strøget?

 8. Neeej, den Mummikop fik jeg også af min lillesøster i julegave. Den er SÅ fin. Godt nytår :)

 9. Er det muligt når du engang har læst bøgerne måske at fortælle om de er gode, eller er der andre bøger du vil anbefale?? Godt nytår!!

 10. Hey Emily :-) Glædelig glædelig jul, dejligt du har haft det godt.

  Du må meget gerne tjekke mig og min bedste venindes blog ud: voresbobble.blogspot.com

  1. Desværre nej, men tror det er til at finde på mulberry.com, det hedder Tillie Bracelet og ellers så ring og spørg i butikken på Strøget :)

 11. Læste din småkageopskrift i går og syntes de lød rigtigt dejlige, både med og uden chokoladeknapper. Jeg vil dog lige fortælle, at jeg måske har fundet svaret på dine bønner, da jeg i dag var en tur på vores kombinerede café og delikatessebutik fandt jeg 70% chokoladeknapper af mærket Konnerup.

 12. Sikke nogle fine gaver. :-) Du har simpelthen bare de fineste ting, Emily! Jeg misunder dem.. hehe

 13. Rigtig glædelig bagjul til dig og familien søde Emily.
  Er så glad for at høre at du har din friske Penny hos dig igen og jeg krydser alt jeg kan for at det blir en fast ting denne gang.

  Super fine gaver du har fået og lækkert hjemmebag du har vist :) Glæder mig til at følge dig i det nye år.