outfits 2011 part 1

Jøsses piger, troede at jeg havde udgivet dette indlæg i går, men det er åbenbart blevet spist af blognissen. Så tager vi da bare to i dag i stedet :)

En opsamling af årets outfits, her på falderebet. Denne omgang er fra januar, februar og starten af marts. Det føles både som om det er meget længe siden og ganske tæt på, skørt. Jeg kan aldrig lade være med at blive lidt vemodig på det her tidspunkt, når julen er forbi og det for alvor går op for en at endnu et år er ræset forbi. Men sikke et dejligt år og hvor er der sket mange fede ting. Nå, ja og også nogle mindre fede, men ying og yang og sådan noget, ikke?

Hvis I vil se mere, kan I finde alle de ovenviste outfits enten ved at søge i arkivet eller via kategorier (vælg look of the day) i menubaren til højre.

Some of my outfits from the beginning of 2011. To be continued…

(Visited 226 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Hvor er det en god idé med sådanne outfits opsamlinger, specielt for os der ikke har fulgt dig hele året (-: Jeg tror at jeg begyndte at følge dig i sommer! (-:

  Men du ser jo som altid fantastisk ud på alle billederne (-:

 2. Dejligt at høre. Håber også det er ok for dem der har hængt på i længere tid. Synes i al tilfælde selv det er ret skægt, så mon ikke :)

 3. hej Emily :)
  tak fordi du gav mig lysten til selv at lave sådan en blog.
  er det ok hvis jeg lige linker din hjemmeside på min? : )

 4. Elsker dine farve og mønstermiks. Det er en stil, jeg altid har holdt meget af, men ikke altid får dyrket nok. Når jeg endelig får sammensat sådan et fint outfit kan jeg slet ikke få nok af det. ;-)

  Er også glad for at se, at jeg ikke er den eneste, der har genopdaget 90’er dillen, Palladium støvler. Ved du, at de kan købes for næsten det halve på Amazon?

 5. Hej Emily! Jeg har søgt, men kan ikke finde det, så nu bliver jeg nødt til at spørge – jeg håber ikke, jeg er til for meget besvær.
  På et af billederne har du en hat på og en leo taske. De støvler, du har på der, hvor er de fra? Jeg har søgt efter lige præcis sådan nogle sko længe! :)

 6. Hej Emily! Fedt indlæg og hvor ser du altid skøn ud :) På mange af de forskellige outfits billeder har du om armen en balenciaga… Ville høre hvad modellen hedder det er nemlig præcis den model jeg ønsker mig?
  Knus

 7. Hej Emily :)
  Synes gennem tiderne du altid vælger noget awesome tøj.
  Jeg vil hører hvor du købe det meste af dit tøj?
  Nogen hjemmesider? :)
  – Camilla

  1. Uh det er meget forskelligt. H&M, Topshop, Zara, COS som alle andre, en del second hand og så lidt af det dyre hist og her :)

 8. Hej :)
  de støvlerne/støvletterne du har på i det første billede, hvor er de ifra?? De var bare helt fantastiske, er de varme?
  xXx

  1. De blev solgt på salgsbloggen i sommer og jeg kan simpelthen ikke huske mærket. Men de var købt i Rue Verte :)

   1. Ok tak. Var lige tilbage i arkiverne og kigge, og fandt ud af, at de er fra Dice Kayek. Hmm, har aldrig hørt om det mærke før… Men flotte er de i hvert fald :)

 9. Jeg ved godt man ikke må stjæle, men hvor ville jeg dog gerne tømme dit klædeskab!
  godt nytår og tak for den lækre blog:)