little things: at kia's

Kia serverer kæmpe æggemadder med det hele: Salat, avocado, chili, purløg, tomat, peber, radise, mayo og æg selvfølgelig. Lige en mad efter mit hoved! En lille omgang ‘ting, der gør mig glad’, denne gang ud af huset, nærmere bestemt hjemme hos Kia. Kia kan også godt lide æggemadder. Mmmm…. Og så kan Kia altså også gøre mig glad. Hun er lidt skør, på den rigtig gode måde. Og så elsker jeg at høre anekdoter fra forstæderne (hun er jo vokset op i det Vilde Vest) og dem er hun god for. I rå mængder ;) Der var også godt slik derude hos Kia, saltbomber og kirsebær er blandt favoritterne hos undertegnede. Se hvor glad jeg var. Omend lidt søndagsramt… Hende her var også med. Tror helt alvorligt, at der er nogen der hiver i de ben mens jeg sover… Penny lytter opmærksomt efter hvad Kia fortæller hende. Nu skal jeg til et møde inde i byen hos TLC/Discovery, vi skal lægge modeugeplaner. Glæder mig til hvad vi finder ud af. Og i aften skal jeg til noget nytårskur-tamtam hos Atout France hvor den franske ambassadør kommer. Jow jow ganske spektakulær dag. Til sammenligning var min dag i går fuld af dumme småting som parkeringsbøder, en helt utrolig øretæveindbydende håndværker, hovedpine og våde sokker. Op og ned ikke? Klem]]>

(Visited 247 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

  1. Hvor ser det altså hyggeligt ud, og hvem der bare havde ligeså lange stænger som skønne Penny :D

    1. Du må hellere høre Kia ad for nærmere detaljer, det er nemlig hendes, men mener det er et hun har fået speciallavet gennem Artworkers United :)

  2. Har troligt fulgt din blog i et halvt års tid nu. Og derigennem også fulgt med i Pennys gode og dårlige perioder, den skønne vamps kan kun få en til at smile :) Dejlig blog, god inspiration og smukke billeder!

    1. Jeg er glad for den og synes kvaliteten er pæn. Den er ret kort og de er temmeligt små i størrelsen. Jeg slap heldigvis for told, men efterhånden ryger alt gennem tolden, så tror ikke man kan undgå den. Det er dog til at regne ud på forhånd hvor meget det bliver. Mener der er guides på told og skats hjemmeside :)