little things: at kia's

Kia serverer kæmpe æggemadder med det hele: Salat, avocado, chili, purløg, tomat, peber, radise, mayo og æg selvfølgelig. Lige en mad efter mit hoved! En lille omgang ‘ting, der gør mig glad’, denne gang ud af huset, nærmere bestemt hjemme hos Kia. Kia kan også godt lide æggemadder. Mmmm…. Og så kan Kia altså også gøre mig glad. Hun er lidt skør, på den rigtig gode måde. Og så elsker jeg at høre anekdoter fra forstæderne (hun er jo vokset op i det Vilde Vest) og dem er hun god for. I rå mængder ;) Der var også godt slik derude hos Kia, saltbomber og kirsebær er blandt favoritterne hos undertegnede. Se hvor glad jeg var. Omend lidt søndagsramt… Hende her var også med. Tror helt alvorligt, at der er nogen der hiver i de ben mens jeg sover… Penny lytter opmærksomt efter hvad Kia fortæller hende. Nu skal jeg til et møde inde i byen hos TLC/Discovery, vi skal lægge modeugeplaner. Glæder mig til hvad vi finder ud af. Og i aften skal jeg til noget nytårskur-tamtam hos Atout France hvor den franske ambassadør kommer. Jow jow ganske spektakulær dag. Til sammenligning var min dag i går fuld af dumme småting som parkeringsbøder, en helt utrolig øretæveindbydende håndværker, hovedpine og våde sokker. Op og ned ikke? Klem]]>

(Visited 203 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. < ![CDATA[Hej Emily! Jeg kommenterer ikke så tit dine indlæg, selvom jeg troligt følger med! Men det her indlæg måtte jeg bare lige kommentere på, for jeg synes det er så fint og hyggeligt. Det er nogle så flotte billeder og stemningen på dem er virkelig rar. Selvom jeg lige er droppet ud af min uddannelse (og det var en ikke-sjov beslutning), så fik dit indlæg mig til at smile! Og tak for det :-) Nyd din dag idag, det må opveje for din dårlige dag igår! :-) Kh Eva]]>

  1. < ![CDATA[Hej Eva, tusind mange tak for din søde kommentar. Er glad for at jeg/bloggen kan få dig til at smile og jeg er sikker på at din beslutning er rigtig og nok skal føre noget godt med sig. Også selvom det er hårdt nu og mange synes det er et dumt valg du har truffet. Klem]]>

  1. < ![CDATA[Den har været god so far, så håber det fortsætter :) Lange ben er læks, bare jeg havde sådan nogle selv!]]>

 2. < ![CDATA[Der er altid sådan noget smukt over dine billeder, de er så fine! Må lige spørge hvor du har købt den skjorte? Den er floooot :) /Simone.]]>

 3. < ![CDATA[Jeg tror aldrig rigtig jeg har kommenteret før, men nu kan jeg ikke lade være. Hvor er det fine billede fra ved siden af Penny?]]>

  1. Du må hellere høre Kia ad for nærmere detaljer, det er nemlig hendes, men mener det er et hun har fået speciallavet gennem Artworkers United :)

  2. < ![CDATA[Hej Vega (sejjjttt navn!), Billedet er lavet i samarbejde med www.artworkersunited.dk. Konceptet er at man selv oploader et motiv og så sidder der en kineserkunstner og maler det. Motivet er valgt af min kæreste og er af gadekunsteren Banksy. :)]]>

 4. Har troligt fulgt din blog i et halvt års tid nu. Og derigennem også fulgt med i Pennys gode og dårlige perioder, den skønne vamps kan kun få en til at smile :) Dejlig blog, god inspiration og smukke billeder!

 5. < ![CDATA[Kjolen du har på her http://emilysalomon.dk/2011/02/look-of-the-day-les-temps-perdu/,kunne jeg godt tænke mig at høre lidt mere om, overvejer nemlig at købe den. Synes det kan være lidt svært at købe noget på nettet, fordi man ikke kan røre ved tingene, mærke kvaliteten, prøve størrelsen og det med porto og told o.s.v Synes du kjolen er lækre og hvilken erfaring har du med hensyn til størrelse? På forhånd tak!]]>

  1. Jeg er glad for den og synes kvaliteten er pæn. Den er ret kort og de er temmeligt små i størrelsen. Jeg slap heldigvis for told, men efterhånden ryger alt gennem tolden, så tror ikke man kan undgå den. Det er dog til at regne ud på forhånd hvor meget det bliver. Mener der er guides på told og skats hjemmeside :)

 6. < ![CDATA[Tvillingeliv! Min igår var SÅ nederen, og vi fik i hjemmet hele 2 (TO!) parkeringsbøder. Tak for "små ting" indlæg. De er så rare og fine og fantastiske!]]>

 7. < ![CDATA[Hejsa folkens! Hvis i har lyst må i meget gerne tage jer et kig på min blog - Den handler om mode, skønhed og så alt det der ellers hører til som ung! http://shutupandenjoylife-katja.blogspot.com/ Xoxo Katja]]>

 8. < ![CDATA[Haha, den har satme nogle lange modelstænger, men hvor er den dog dejlig! :) Freja, www.thoughtsinframes.blogspot.com]]>

 9. < ![CDATA[Enig med alle ovenståend kommentarer. Skønt indlæg og den sødeste hund! Hvor er Kias t-shirt fra iøvrigt?]]>

 10. < ![CDATA[Haha hold kæft hvor er Penny bare sød!! Kender godt "ben&arme-alderen" hos både sheltier og borderer og man tror jo næsten aldrig at de bliver til andet end lange lemmer!! haha men hvor er hun kær! kh jeanette]]>

 11. < ![CDATA[haha, tog lige mig selv i at grine højlydt af din kommentar til hunden - hvor har den bare lange ben - og hvor er den bare cute! :) - Luisa www.luisaoutloud.blogspot.com]]>