little things: cake

How cute is that?? Billede herfra

I går var Jeanett og jeg til nytårskur hos Atout France (det franske turistråd) og ikke nok med at den franske ambassadør gæstede arrangementet, så var der også bobler og en af mine yndlingskager: Galette des Rois. Det er en kage man spiser i Frankrig Helligtrekongersaften, der er en lille porcelænsfigur inden i og den der får figuren er konge for aftenen.

Var også inde forbi TLC til møde i går og fik en fin lille bog med hjem. For de af jer der ser TLC, så kender i sikkert (de noget irriterende, men ret så underholdende) ‘Cupcake Søstre’. Glæder mig til at kigge mere på bogen.

Og så fandt jeg lige det her billede fra Køln, som jeg ikke mener at have vist jer. Kan ikke komme i andet end godt humør af at se på det billede :)

]]>

(Visited 243 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

  1. Hvor er det første billede bare fantastisk. Jeg elsker når man laver sådan en systematisk og sød layout til noget. At det så også er om kager, gør selvfølgelig kun det hele bedre!

    1. Næ, tror bare de følger med på bloggen og synes om den ;) Har jo en del indlæg om Paris og sådan :)

    1. Det er en af medarbejderne hos Atout France. Grethe hedder hun :) Jep, det er en fin kjole ;)

  2. Huhu, bliver man udstyret med en krone når man så er konge for aftenen, eller er vi ude i noget mandelgave-agtigt? :D .. og hvor stor en porcelænsfigur er vi ude i? Kan man gemme den i mundhulen?

    1. Man får nemlig den krone, der er oven på kagen ;) Den er lille og kan snildt gemmes i mundhulen (på størrelse med en mandel)…

  3. Hehe :) Synes at det ser ud som om at berlinerne kysser ruden. Især den du peger på.. Det er lidt sødt.