little things: cake

How cute is that?? Billede herfra

I går var Jeanett og jeg til nytårskur hos Atout France (det franske turistråd) og ikke nok med at den franske ambassadør gæstede arrangementet, så var der også bobler og en af mine yndlingskager: Galette des Rois. Det er en kage man spiser i Frankrig Helligtrekongersaften, der er en lille porcelænsfigur inden i og den der får figuren er konge for aftenen.

Var også inde forbi TLC til møde i går og fik en fin lille bog med hjem. For de af jer der ser TLC, så kender i sikkert (de noget irriterende, men ret så underholdende) ‘Cupcake Søstre’. Glæder mig til at kigge mere på bogen.

Og så fandt jeg lige det her billede fra Køln, som jeg ikke mener at have vist jer. Kan ikke komme i andet end godt humør af at se på det billede :)

]]>

(Visited 212 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Hvor er det første billede bare fantastisk. Jeg elsker når man laver sådan en systematisk og sød layout til noget. At det så også er om kager, gør selvfølgelig kun det hele bedre!

 2. < ![CDATA[Åhåhåh, det var ondt, det der! Bor pt. i Sydkorea, hvor folk ikke har andet end mikroovne og hvor bagværk og mælkeprodukter er smådyrt i forhold til kvaliteten (sandwichbrød med flødeskum er en populær dessert og mælk findes kun med de samme fedtprocenter som kaffefløde...). Og jeg ELSKER kage! Nu vil jeg gå hen og lægge mig i fosterstilling og græde snot resten af natten.]]>

 3. < ![CDATA[Hvor er det første billede charmerende, det giver et lille smil på læben. ... Kan også rigtig godt lide det sidste billede, for det første kommer jeg til, at tænke på Berlin, nok mest fordi det er en berliner og så løber mine tænder i vand... Skønt billede!]]>

 4. < ![CDATA[ELSKER billedet med Berlinere! Hvor sjovt! Hvordan bærer man sig egentlig ad med at blive inviteret til det franske turistråd? Har du tilknytning til Frankrig eller...?]]>

  1. Næ, tror bare de følger med på bloggen og synes om den ;) Har jo en del indlæg om Paris og sådan :)

 5. < ![CDATA[Elsker sådan nogle søde billeder som det øverste! :) Prøv at se denne her side, den har de sødeste små historier om to tænder (okay, det lyder mærkeligt - men det er virkelig, virkelig sødt!): http://mymilktoof.blogspot.com/]]>

 6. < ![CDATA[Hej Emily! Dejligt billede det første - du laver så flotte cupcakes! Jeg har lige oprettet en blog - min første! Håber du vil kigge forbi en gang i mellem ;-)! Forresten elsker jeg din blog den er så fin og man bliver i godt humør af den ;-)! Hilsen Emma!]]>

 7. Huhu, bliver man udstyret med en krone når man så er konge for aftenen, eller er vi ude i noget mandelgave-agtigt? :D .. og hvor stor en porcelænsfigur er vi ude i? Kan man gemme den i mundhulen?

  1. Man får nemlig den krone, der er oven på kagen ;) Den er lille og kan snildt gemmes i mundhulen (på størrelse med en mandel)…

 8. Hehe :) Synes at det ser ud som om at berlinerne kysser ruden. Især den du peger på.. Det er lidt sødt.