little things: sunday

I morges var jeg på Laundromat på Gammel Kongevej med de bedste piger at spise pandekager, æg og bacon, drikke kaffe og sludre i timevis. Så bliver søndag formiddag vist ikke meget bedre. Min og Pennys hyggekrog i vores kontor (altså mit og J’s kontor, ikke mit og Pennys – godt nok er hun klog meeeeeen), gør mig også glad. Her har jeg siddet og læst hele eftermiddagen. Har haft sådan en rar og skæg weekend, men den er til gengæld også fløjet afsted. Har slet ikke fået svaret på jeres kommentarer (her tænker jeg især på dem til ‘Think Pink’ indlægget) og det er jeg ked af, så det bliver first thing monday morning. Om lidt kommer Jeanett og hendes kæreste og spiser og overnatter her, inden de skal til Kap Verde i morgen tidlig. Og de har fynsk brunsviger med. Hurra! Pandekager til at starte på og brunsviger til at slutte af med. Se det er en herlig søndag :) Pancakes and our chill out corner in our office made me happy today :)

bloglovin

]]>

(Visited 232 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

  1. < ![CDATA[mmm, de der pandekager ser alt for lækre ud altså! Hvis man ikke skulle stille sin sukkertrang om søndagen, then when.. ;-)]]>

    1. < ![CDATA[Proteinpandekager smager ganske udmærket ;-) Jeg laver dem med vanilje proteinpulver, æggehvider, lidt mælk, kanel og hørfrø.. Kan evt toppes med lidt agave nektar hvis man trænger til noget sødt! Ellers kan de også laves med hytteost og havregryn hvis man ikke har proteinpulver.]]>

  2. < ![CDATA[Hej Emily. Hvad er det med den brunsviger - det er bare farligt (på den gode måde hehe). Som tilflytter til Fyns land er jeg nemlig også faldet i brunsviger-fælden. Og lige et lille fynsk tip: prøv at spise den med rundstykke! Altså et halvt rundstykke og så et stykke brunsviger (på hovedet) oven på. Sådan har jeg i hvert fald lært det af mine fynske kolleger :-) Mvh. Mette]]>

  3. Hehe, det ser hyggeligt ud :-) Elsker også brunsviger – for mit vedkommende en typisk sommerhuskage i det vestjyske :-)

  4. fik også spist lækker brunch, med det hele! Derefter tog jeg i bio med en god veninde. Det har været en super søndag. Nu skal jeg bare lave noget historie og engelsk…

  5. Ej ser lige at Penny ligger i vindueskarmen. Jeg troede min lille gravhund var blevet skør, da han elsker at ligge i vinduekarmen med et tæppe og kigge ud.. Men jeg kan se at han ikke er den eneste! haha!

  6. Okay, not cool at flashe mega lækre pandekager i kæmpe format, når jeg har cravings efter sådan noget! Jeg eeeeeelsker pandekager! (Vi er blevet meeeeget sunde hjemme ved mig.. eller.. vi prøver.. det er svært :D)