Elle Collections

Sponsoreret indlæg Kender I ELLE Collections? Jeg har ofte købt en af de internationale versioner med hjem fra rejser, men nu fåes det endelig i en dansk udgave for første gang. ELLE Collections er helt kort fortalt en modeguide til den kommende sæson og udgives altså to gange årligt. Det indeholder primært billeder fra de bedste shows i de store modebyer (den danske udgave indeholder selvsagt også København) og pin-pointer de største tendenser. Der er ikke megen tekst, men masser af billeder fra catwalken, både fritlagte og stemningsbilleder, farveskalaer, billeder af key items og smukke detaljer. Det er altså nærmest et modemagasin skrællet helt ind til benet eller en billedbog til modeinteresserede piger om man vil. Og det vil jeg. Jeg er vild med no nonsense formen og mens jeg har et had-/kærlighedsforhold til de konventionelle dame-/modeblade, så rammer ELLE Collections nedbarberede stil plet, i forhold til mit behov for en oversigt over hvad det nu lige var, der var på catwalken for et halvt år siden og som jeg skal til at gå i nu (ja ja sådan er det selvfølgelig ikke helt, gid det var ;)). Langt de fleste af billederne er selvfølgelig nogle man kan finde selv på nettet, men jeg synes det er vildt lækkert og bekvemt at kunne sidde og bladre i en samlet (og redigeret) guide. Den måtte dog gerne have været dobbelt så tyk, jeg savner en hel del shows og kunne også godt have tænkt mig MANGE flere detaljebilleder. Også af hår, makeup og negle. Men så er der plads til forbedringer til næste sæson :) Tilføjelse: Bladet koster 59,95 kr. og kan købes i langt de fleste kiosker og større supermarkeder. Det er IKKE et tillæg til det normale ELLE, men et selvstændigt blad.  Det overrasker nok ikke nogen, men dette er en af minde favoritkollektioner. En af hver please? ELLE Collections finally came in a Danish version. I’m a fan.]]>

(Visited 202 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. < ![CDATA[Det ser lækkert ud! Også bare det at det er samlet, så kan man lige have det i tasken. Det er lidt noget andet at skulle søge efter det på computeren. ;) Hvor meget koster det?]]>

  2. Det koster 59,95 kr. og kan købes i de fleste kiosks – tror måske også i nogle dagligvarebutikker.. (: Var faktisk selv på vej ned efter det, efter at have set det i en reklame! hihi

  3. Jeg ELSKER også Vogues Collections-udgaver (dansk Elle kan jeg jo af gode grunde ikke få fat i her i Frankrig ;)). De kræver en god portion alenetid, hvor man bare kan sidde og fordybe sig i kollektion efter kollektion i timevis. Også selv om man har set dem før på nettet, fordi kollektionsnumrene først udkommer i starten af den nye sæson. Men jeg er helt enig med dig i, at sådanne udgaver giver et helt andet overblik, så det ene udelukker bestemt ikke det andet :)

  4. < ![CDATA[Jeg var nede for at købe det i dag, men kunne ikke finde "elle collections" på hylderne, så jeg tænkte at det måske var det der lå bag i Elle denne uge. Det var det så ikke, hvilket virkelig er en skam for så er det 50 kroner jo spildt, men okay nu har jeg så også det "rigtige" Elle :) Jeg har det bare på samme måde som dig. Det er ret at det hele bare er barberet ned til billeder og ikke så megen tekst, men må lede efter dette i morgen i en anden kiosk ;) xxCaroline http://thefashionfrog.blogspot.com/]]>

  5. Hvor ser det ENORMT lækkert ud – og mest fordi det er kommet i en dansk udgave! Billeder er det bedste – alle kommentarerne, der følger med i bladene, kan jeg nogle gange godt være foruden… Hvor erhverver man sig sådan et? Synes ikke lige jeg har spottet det :)

  6. < ![CDATA[Hej alle, Bladet koster 59,95 kr. og kan købes i langt de fleste kiosker og større supermarkeder. Som tommelfingerregel, der hvor de har det normale ELLE :) Klem fra mig]]>