trines sko

Sommersko!

Den smukke hovedperson.

Og nogle af hendes fine gæster. Funda, Fiona (der var flittig og bloggede) og Gina.

Mine favoritter.

I sidste uge var jeg forbi en af modemesserne for at kigge nærmere på den skokollektion Trine fra Trine’s Wardrobe har designet for Defeeter. Man kunne helt tydeligt se Trines egen cool stil i skoene, ligesom man kunne fornæmme nogle af hendes egne skofavoritter, som hun er blevet inspireret af. Således er platformskoene eksempelvis meget lig Won Hundreds platformpump fra sidste forår, men gjort mere brugervenlige (læs: til at have på og gå med) med en ankelrem + man kan få dem i funky forårsfarver som gul og mint. Min egen favorit er de asymmetrisk åbne pumps, der var meget smukke og behagelige på. De kommer også i en nude og jeg vil gerne eje begge par :) Super sejt gået af Trine, stort tillykke med en vellykket kollektion! Synes det er så fabelagtigt, at mange af mine ‘kollegaer’ laver så mange og så forskellige spændende ting qua deres blog. Trine from Trine’s Wardrobe has collaborated with Defeeter and designed a beautiful line of shoes.

bloglovin

]]>

(Visited 399 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

  1. synes lidt den øverste sko er en direkte kopiering, dog nu med ankelrem! men sådan er det vel:-)