trines sko

Sommersko!

Den smukke hovedperson.

Og nogle af hendes fine gæster. Funda, Fiona (der var flittig og bloggede) og Gina.

Mine favoritter.

I sidste uge var jeg forbi en af modemesserne for at kigge nærmere på den skokollektion Trine fra Trine’s Wardrobe har designet for Defeeter. Man kunne helt tydeligt se Trines egen cool stil i skoene, ligesom man kunne fornæmme nogle af hendes egne skofavoritter, som hun er blevet inspireret af. Således er platformskoene eksempelvis meget lig Won Hundreds platformpump fra sidste forår, men gjort mere brugervenlige (læs: til at have på og gå med) med en ankelrem + man kan få dem i funky forårsfarver som gul og mint. Min egen favorit er de asymmetrisk åbne pumps, der var meget smukke og behagelige på. De kommer også i en nude og jeg vil gerne eje begge par :) Super sejt gået af Trine, stort tillykke med en vellykket kollektion! Synes det er så fabelagtigt, at mange af mine ‘kollegaer’ laver så mange og så forskellige spændende ting qua deres blog. Trine from Trine’s Wardrobe has collaborated with Defeeter and designed a beautiful line of shoes.

bloglovin

]]>

(Visited 358 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

  1. < ![CDATA[Flotte sko, og godt gået af Trine. Jeg sad selv hér den anden dag og filosoferede over de mange muligheder blogs har givet alle jer dygtige bloggere: bogudgivelser, tv-programmer, etc. Det er bare SÅ fedt for jer! klap jer selv på skulderen.]]>

  2. < ![CDATA[Hold da op, hvor er det bare nogle flotte sko. Jeg er helt vild med de gule! :-D Ps. det er en super fin blog, jeg elsker at følge med i den. Knus N]]>

  3. < ![CDATA[Virkelig fin kollektion, og selvfølgelig skal I gribe de muligheder I får! Men synesmåske, at det er lidt for tydeligt med de gule plateausko, når de også har rynker på hælen. Men stadig fine :)]]>

  4. synes lidt den øverste sko er en direkte kopiering, dog nu med ankelrem! men sådan er det vel:-)

  5. < ![CDATA[Wow ja, jeg får Won Hundred, Acne track og de blog-hypede Zara pumps vibes ;) De gule platfrom sko kunne jeg vildt godt tænke mig at få fingrene i! theclothingrail.dk]]>

  6. < ![CDATA[Fine sko! Du har ikke en ide hvor priserne kommer til at ligge? Har ikke rigtig kunne finde ud af det på de forskellige blogs der har vist skoene frem. Så nu spørger jeg da lige dig ;) Tak for super flot blog! Det er virkelig lækkert og fint design og meget. Du er meget personlig, men samtidig super prof i det du foretager dig på bloggen. Takker!! Hilsen Birgitta]]>

    1. < ![CDATA[Mange tak for roserne ;) De fleste ligger på omkring 400 kr. så alle kan være med :)]]>

  7. < ![CDATA[Det er nogle virkelig cool sko, som afspejler Trines stil så godt synes jeg. :) Det er virkelig rart, at man kan se hvem der har stået bag designet. themodebook.blogspot.com]]>