new in: miu miu heels

Armen altså. Bare. Så. Pæne. Er ved at dø over det. Og så alligevel ikke, for det ville være synd og skam, når de nu er blevet mine. Havde et gavekort til Kassandra, der skulle bruges (ja, av av, hvor væmmeligt) og spædede så selv resten til og er nu indehaver af verdens sådan ca. pæneste sko. Lidt indbygget plateau foran. Skyhøj og skulpturel hæl. Og vinrødt ruskind. Hvad mere kan man forlange? De er i øvrigt også mere end pæne på og klæder mine små, brede fødder (Kia kalder mig Emily-andefod og det er ikke for ingenting…) godt :) Jeg har haft en lynende travl, men god dag. Sådan en får jeg vist også de næste par dage og torsdag-fredag drager jeg til London og senere Brighton på pressetur. Det kan vist kun blive en god uge, men bær over med mig hvis jeg er lidt langsom til at få svaret på kommentarer etc. Heldigvis plejer I jo at være nogle svesker til at hjælpe hinanden. Tak for det :)]]>

(Visited 170 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

35 Kommentarer

  1. Love.the.shoes! Elsker også Miu Miu sko såden generalt. Men de her er nu rigtig rigtig fine. Ser frem til at se dem på og til forskellige outfits!

  2. Shit! ..ej det må man ikke sige om noget SÅ pænt. Men nu sagde jeg det altså alligevel – for de er virkelig virkelig de smukkeste enkle sko jeg nogensinde har set! Du må være næsten svævende? (:

  3. Jeg dør en lille smule med dig! Og elsker desuden dine små kommentarer, som ‘ja, av av, hvor væmmeligt’ ;-)

  4. < ![CDATA[Så pæne!! Miu Miu er fantastiske når det gælder en enkel skulpturel sko. Speaking of så er jeg på jagt efter de mintgrønne ruskinds Miu Miu stiletter, http://www.net-a-porter.com/product/178630 som jeg kun har set på Net-a-Porter, hvor min størrelse er udsolgt Har du mon set dem undervejs på din skoshopping?]]>

  5. < ![CDATA[Hvor er de smukke! Der er absolut intet galt i at have små brede andefødder ;) (undtagen når alle de pæne sko absolut ikke kan være på ens fødder, uden at der skal kappes en tå eller to af.)]]>

  6. < ![CDATA[Wow de har et lækkert swung i overgangen mellem sko og hæl! Det er også super elegant at hælen er en lille smule smallere foroven. Men kan man virkelig gå i dem? (jeg kunne ikke) Det lyder dejligt med en tur til London, selv tager jeg til Berlin søndag, det glæder jeg mig helt vildt til.]]>

  7. < ![CDATA[Nej de er pæne! Hvis nu du skulle gå hen at dø af pænhed (hvilket jeg selvf. ikke håber på) er jeg mere end villig til at overtage!! Der er altså ikke noget der slår pæne sko :D - Linette]]>

  8. Nogen gange gad jeg virkelig godt være en rigtig tøs, der bed smerten i sig og begav mig ud i sådan nogle sko. Men men men, jeg er alt for fintfølende og sart, så jeg magter det simpelthen ikke. Mine fusser er alt for skøre og vil bare ned på jorden :/

  9. iiiih altså! Hvor fine! Godt, at jeg ikke er så god til det med høje hæle, og heller ikke har nogen anledning til at tage dem på… for ellers tror jeg nok liiiiige at jeg kunne være kommet til at bruge alt for mange penge på sådan nogle skønheder

  10. < ![CDATA[Hihihi... misundelse er en grim ting, men I er tilgivet allesammen. Tak for at I tager så pænt i mod de nyeste medlemmer af Salomon-klanen ;) Og jo, der er til at gå med, men lad os bare sige det sådan at det ikke er dem jeg skal på stroppetur med Penny i ;)]]>