northern women in chanel

Onsdag aften var jeg til åbningen af ‘Northern Women in Chanel’-fotoudstillingen på Designmuseum Danmark (hmm… kunne altså bedre lide da det hed Kunstindustrimuseet…). Der var så mange mennesker, at jeg havde svært ved at danne mig et ordentligt indtryk af udstillingen (hvis der står Chanel på invitationen er det ikke svært at tiltrække folk ;)), så jeg må derind igen en anden dag at kigge på fotograferne Peter Farago og Ingela Klemetz Faragos smukke billeder af smukke nordiske kvinder i smuk fransk haute couture. Men det gør nu heller ikke noget. Kunstindustrimuseet, nå nej Designmuseum Danmark, er et af mine yndlingssteder i byen (specielt deres have, men måske ikke lige med de minusgrader vi har nu), så det skal slet ikke gøre mig noget :) I dag er jeg på kursus hele dagen, så hvis I synes jeg hænger lidt i bremsen med kommentarer fra de sidste par dage, har I helt ret. Jeg vender frygtelig tilbage i løbet af weekenden. God fredag derude og god weekend! A bunch of pics from the opening of the photo exhibition ‘Peter Farago and Ingela Klemetz Farago: Northern Women in Chanel’ at Design Museum Denmark I attended wednesday evening.]]>

(Visited 319 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Jeg var også derinde og var helt ærligt noget skuffet over måden, eventet var håndteret på. Jeg havde ikke regnet med, at nogen så gennemførte som Chanel ville løbe tør for goodie-bags og champagneglas… Tsk tsk.

  2. Ser interesant ud! Gid jeg selv kunne tage et kig forbi. Håber der stadig kommer billeder fra dit andet besøg så (:

  3. The other day, whilst I was at the job, my cousin stole my personal iphone as well as tested to view if it might survive the thirty feet drop, just consequently she may be fairly a youtube experience. My iPad is broken and she’s 83 sights. I know this can be completely away topic but I required to reveal it with somebody!