vintage fashion

Kan I gætte hvad jeg købte med hjem?

Min cykel venter pænt på mig udenfor

Der er åbnet endnu en lille vintageperle med håndplukkede skatte fra svundne tider på Ønskeøen, nemlig Vintage Fashion på Amagerbrogade 249. Gode nyheder for os, der er så heldige at bo her og for jer udefra så kan man passende tage på en lille genbrugsshoppingrundtur på Amager med stop hos Eltoft Vintage, Smukt Brugt og Affär og Vintage Fashion (cykel anbefales). Måske man dog skal vente med sådan en tour de force til vejret er lidt varmere, men så kan man også passende lave en heldagstur ud af det à la denne her Tour de Amager :) Ellers går der også busser lige til døren. Hvis man slet ikke bor i nærheden af Amager, så har butikken også en webshop: vintagefashion.dk.]]>

(Visited 191 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. < ![CDATA[sikke nogle fine ting, her har de også nogle søde vintage kjoler, hvis nu man ikke bor på Amager. http://www.bornholmerkunst.dk/Vintage.htm]]>

  2. < ![CDATA[Åhhh, jeg hader, når folk bruger ordet 'elsker' for meget om/henvendt til ting eller begreber. Man kan godt lide ting, og man elsker folk;-) Men. Jeg ELSKER den her slags indlæg!!!! Jeg ville ønske, jeg ku køre derud og shoppe amok nu. Engang slog jeg mine folder dagligt på Amager, men siden jeg stoppede med at studere og arbejde på DR har jeg stort set ikke været der...for dårligt. Heldigvis får jeg om meget snart kontor netop dér! Jubiiiii........ Og så skal din fabelagtige vintage-guide afgjort iværksættes!!]]>

  3. < ![CDATA[Uuh, hvor ser det skønt ud! Når jeg engang kommer til KBh ved jeg i hvert fald hvor jeg skal gå hen! :) Dejligt at de har en webshop også - det ser ud til ta være et super sted! knus, Marie fra www.nemesisbabe.dk]]>

  4. < ![CDATA[Hej Emily, Det vil sikkert glæde dig at vide at denne vintage butik holder udsalg fra idag af. (50%) - iflg hjemmesiden ifm. noget flytning? Vil selv meget gerne forbi snart:) fortsat god weekend!]]>