vintage fashion

Kan I gætte hvad jeg købte med hjem?

Min cykel venter pænt på mig udenfor

Der er åbnet endnu en lille vintageperle med håndplukkede skatte fra svundne tider på Ønskeøen, nemlig Vintage Fashion på Amagerbrogade 249. Gode nyheder for os, der er så heldige at bo her og for jer udefra så kan man passende tage på en lille genbrugsshoppingrundtur på Amager med stop hos Eltoft Vintage, Smukt Brugt og Affär og Vintage Fashion (cykel anbefales). Måske man dog skal vente med sådan en tour de force til vejret er lidt varmere, men så kan man også passende lave en heldagstur ud af det à la denne her Tour de Amager :) Ellers går der også busser lige til døren. Hvis man slet ikke bor i nærheden af Amager, så har butikken også en webshop: vintagefashion.dk.]]>

(Visited 226 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Nej, hvor lækkert! Den slags små perler burde der nu være flere af i Aarhus! Jeg er så meget på mannequin-kjolen, den er da så smuk! Eller den der gule sag, vi lige får et glemt af! Smukt, smukt :)