curly girls se her!

Oh my, har helt glemt at tippe jer om det her (forhåbentlig) vildt seje arrangement. Men bedre sent end aldrig. Det er på lørdag, så man kan stadig nå det. Jeg er desværre ude at undervise + til træning selv, men ellers ville jeg uden tvivl deltage. Oplæg fra krølleeksperter, goodie bags, lækker mad, styling, snak om umuligt hår m.m. Læs meget mere her og her! NB! Husk at købe billet på forhånd!! Man kan ikke købe i døren.  ]]>

(Visited 584 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Jeg har det mest krøllede af alle krøllede hår, så det kunne da helt sikkert være, jeg skulle kigge forbi det… Det er altid så frustrerende, at ingen forstår vi krølhåredes trængsler!

  2. Det event kunne mit krøllede hår og jeg virkelig godt tænke os at komme til! Men jeg skal desværre arbejde på lørdag :(