curly girls se her!

Oh my, har helt glemt at tippe jer om det her (forhåbentlig) vildt seje arrangement. Men bedre sent end aldrig. Det er på lørdag, så man kan stadig nå det. Jeg er desværre ude at undervise + til træning selv, men ellers ville jeg uden tvivl deltage. Oplæg fra krølleeksperter, goodie bags, lækker mad, styling, snak om umuligt hår m.m. Læs meget mere her og her! NB! Husk at købe billet på forhånd!! Man kan ikke købe i døren.  ]]>

(Visited 541 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. < ![CDATA[Øv, for at bo i Aarhus! :( Lyder så fedt, ville så gerne have tips og tricks fra andre! Btw, tak for tip om sulfatfri shampoo. mine naturlige krøller var på vej væk fra venstre side at mit hoved, af mystiske årsager. Men de er tilbage, efter kun 3 uger! :D]]>

  2. < ![CDATA[Jeg må simpelthen sige, at du har det flotteste hår Emily! Ville ønske at jeg selv havde langt hår med så fine krøller! :-)]]>

  3. Jeg har det mest krøllede af alle krøllede hår, så det kunne da helt sikkert være, jeg skulle kigge forbi det… Det er altid så frustrerende, at ingen forstår vi krølhåredes trængsler!

  4. < ![CDATA[Åh for pokker da!!! Det er event er som skræddersyet til mig og mit besværlige krøllehår! 'Desværre' er jeg i Sverige i weekenden.. dammit.]]>

  5. Det event kunne mit krøllede hår og jeg virkelig godt tænke os at komme til! Men jeg skal desværre arbejde på lørdag :(