emily salomon <3 purely professional

Har masser af gode nyheder at dele med jer i dag. Først og fremmest har jeg glædet mig til at fortælle jer, at jeg har ingået et samarbejde med Purely Professional og fremover skal være deres ambassadør.  Jeg har tidligere skrevet om hvor glad mit hår og jeg er for deres produkter her og her (nederst i indlægget), så da de spurgte om jeg ville repræsentere dem, var jeg ikke længe om at sige ja :)

I anledning af ovenstående (og grundet mit generelle korstog mod sulfater) er det mig derfor en ære, at være den første med nyheden om at Purely Professional lancerer en ny række sulfatfrie produkter!!! Deres super skånsomme Shampoo 3 har nemlig fået en sulfatfri lillesøster; Shampoo 0, som jeg glæder mig til at teste og fortælle jer mere om.

Derudover er der også en sulfatfri håndsæbe og en ansigtsvask, armen altså begejstringen vil ingen ende tage herhjemme. Farvel tørre hænder, kinder og hår!!

Lige nu holder Purely Professional en konkurrence om de nye produkter: Læs mere på deres hjemmeside, hvor I også kan blive klogere på produkterne. Og så synes jeg bestemt også at I skal smutte forbi Purely Professionals Facebookside og like dem :)

Jeg ser frem til at teste løs og fortælle jer mere om de nye produkter – og sulfater, hvis I er interesserede ;).

Sponsoreret indlæg

 

(Visited 1.164 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Ih, hvor spændende både for dig og for os!! :) Det glæder jeg mig til at høre mere om – jeg er nemlig også ret sart med hvad jeg kommer i mit hår og vil helst ikke udsætte det for alt muligt mærkeligt (farver dog mit hår med toner, men kunne ikke overskue at få platinblond med kæmpe leverpostej udgroning.. så det har mit hår måtte lide lidt under..)

  http://liseogtine.wordpress.com/

 2. De kunne da ikke have fundet en bedre ambassadør! Jeg er nødt til at prøve den sulfatfrie shampoo på et tidspunkt.. :)

 3. I love the color of your hair! Im thinking about coloring it lighter again too (with all these solerskinner) and perhaps this shampoo brand will help me with not completely ending up with dry bristles in the fall!

 4. Ja sgu! Jeg er selv et krøl-hovede af dimensioner, og jeg kan simpelthen ikke finde en ordentlig shampoo. Mine krøller spasser ALTID totalt ud efter hårvask, og jeg nogle gange på nippet til at sætte mig ned og tude/finde en barbermaskine og fjerne hele herligheden! Teach me, oh, magnificent hair guru! ;)

 5. Jeg kunne godt tænke mig et indlæg, der forklarer sulfater, hvad de gør og hvorfor jeg skal undgå dem – jo, jeg kunne godt google det, men jeg tror (og håber :b) ikke, at jeg er den eneste, der er lidt uvidende på det punkt.. :)

 6. Det lyder da godt nok lækkert og ikke mindst meget spændende for dig. Jeg tror, jeg skal prøve shampoo 0 og conditioner, så snart de produkter, jeg bruger nu, er brugt op.
  Glæder mig til at høre mere om det.
  God mandag aften i det gode vejr til alle…

 7. Hold da op hvor du dog ligner Caroline Flack! Det var da sindsygt… I er jo nærmest dobbeltgængere, haha!

 8. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre, hvilken effekt det har haft på dit hår, at bruge shampoo uden sulfat? Mere om det kunne være en fordel for mig, at skifte til det?

  Stort tillykke med ambassadør-titlen :)

 9. Det var da noget ualmindeligt pænt hår, du render rundt med :-)

  Står faktisk med næsten tomme shampoo-flasker, så måske skulle jeg prøve de her produkter – fortæl endelig mere om dine erfaringer med dem!

  /Line

 10. Tillykke!
  Mit hår minder (ud fra hvad jeg har læst og set ;) ) utrolig meget om dit, så jeg vil gerne høre alt om, hvad du synes virker, hehe :)

 11. Fedt, fedt, fedt!
  Hvor er jeg bare glad på dine vegne over, at du skal være deres ambassadør. Sejt!

  Mon de sælger/shipper til USA??

 12. Stort tillykke. Til både dig og til dem.
  Jeg er også vild med deres produkter, og jeg har ikke særlig pænt hår tihi..

  Så produkterne virker også på økoblegede over fyrre åriges garn, jubiii

  Ha en rejsende glad soldag
  Ib
  http://Www.ibbyheart.com

 13. Ved du, hvornår shampoo 0 kan købes?? og er balsam 0 uden silikone – ved du det? Har siden dit første indlæg om curly girl metoden været tilhænger og holdt mig til den og mit hår har aldrig været finere. TAK.

 14. Dejligt at høre!!

  Der findes ingen balsam 0 (endnu), men der er ikke silikone i hverken 1 eller 2, du kan læse mere om hvad der er i produkterne på PP’s hjemmeside: http://purelyprofessional.dk/ :)

  Hører lige ad hos PP, hvornår shampoo 0 kan købes :)

 15. Hej!
  Jeg sidder selv med en blog, og ønsker mig inderligt sådan et hår som dit. (Altså farven) Jeg ville høre om jeg måtte låne billederne til at demonstrere for mine læsere, hvordan jeg vil have det? :-)