little things

Ja nu ved jeg godt at jeg har luftet småfrelste tendenser hvad kød angår, men derfor er en god gang ‘mandesushi’ i form af tatar med rå æggeblomme (fra glad okse og høne forstås) altså stadig noget, der kan gøre mig og min mave glad. Ikke så ofte, men en gang imellem og lidt og godt og sådan :) Kaffe og appelsinjuice og morgensol kan til gengæld gøre mig glad hver eneste dag. I sidste uge gjorde Munte plus Simonsens show mig rigtig glad og begejstret og fik mig næsten (men også kun næsten) til at ønske, at det var efterår lige om lidt. Hvis I har lyst til at høre og se mere til det så råb op, så kommer der et indlæg om mit syn på showet, favoritter og sådan. Der var rigtig flot tøj, pæne støvler og sejt hår! Og måske endnu bedre end tøjet var det at min alleryndlingsmodel Louise P, åbnede showet. Hun har den vildeste energi og er bare så naturlig, rå, sexet og glad på sådan en selvsikker, lækker måde. Wauw! God fredag derude, Klem Little things that made me happy the past week. Steak tatar, coffee and orange juice and Munte plus Simonsen aw12 fashion show. ]]>

(Visited 184 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. < ![CDATA[Hej Emily, Jeg vil bare lige sige, at din blog gør mig i godt humør :) Det er så hyggeligt og rart at følge med herinde. Jeg elsker specielt dine little things-indlæg! Har du ikke nogle gode anbefalinger af bøger eller film? - Du må have en dejlig dag :) VH Anne-Line]]>

 2. < ![CDATA[Jeg har aldrig smagt tatar....... Men jeg burde virkelig få prøvet det en dag...! Mmm, juive og morgensol er så skønt... Det er en virkelig flot og lækker kollektion.. Og ja, Louise P!]]>

 3. < ![CDATA[Tartar har altid skræmt mig lidt - tanken om råt kød.. Men når man spiser rå fisk, går det vel egentlig ud i et? Det bliver en af de ting, jeg skal prøve i 2012! Og ja skønt med morgensol - det giver så meget håb for, at foråret er lige om hjørnet :)]]>

 4. < ![CDATA[Tatar.. Jeg har faktisk kun fået det én gang, på sådan en fancy restaurant i udlandet, hvor de stod og hakkede en rå, lækker steak til småstykker ved bordet og blandede den med kapers, løg etc. Det var virkelig godt! Hvis du nogensinde skal til Warzawa, må du lige få adressen, hehe. Og råber hermed op. Vil gerne se billeder og favoritter. :)]]>

 5. Jeg bliver vist aldrig modig nok til det der tartar. Det er ikke så meget smagen, som det er konsistensen, jeg bare ikke kan abstrahere fra!

 6. < ![CDATA[Dine indlæg - særlig disse - gør mig glad :) Og fastelavnsboller lige om lidt, udsalgsshopping, min mand og solen..]]>

 7. < ![CDATA[Hej Emily, Hvordan smager tartar? Tataren ser godt nok bedre ud, end andre jeg har set. Men ved ikke lige om det mig :) God solskins dag Mvh C fra freestylefood]]>

 8. Skøn blog, og fine billeder-Jeg synes desværre Louise efterhånden ser lidt for påvirket ud, af hendes hårde livsstil :( Men førhen var hun rigtig lækker.

 9. < ![CDATA[Det vil jeg rigtig gerne høre mere om :-) Sig mig, er det ham den seje Laust Sonne der sidder i baggrunden på et af billederne???]]>

 10. < ![CDATA[Jeg vil meget gerne høre om din Munthe oplvelse - og Louise P er også en af mine favoritter... elsker at hun kan se über-feminin ud og samtidigt have sådan et androgynt ansigt.. Hun har noget magi over sig. Har desværre ikke set hende live - det må jeg have til gode :) Forresten synes jeg, at det er et skråplan, at jeg tænkte på dig forleden, da jeg købte billedbøger med Mumi-troldene til min datter ;)]]>

 11. < ![CDATA[Hej Emily. Jeg vil meget gerne høre mere om showet og evt se flere billeder hvis du har det? Kh Natasja http://www.natasjasunivers.blogspot.com]]>

 12. < ![CDATA[Ift. modeugen og Munte plus Simonsens modeshow, så kunne det da være inspirerende, med et indlæg omkring de kommende tendenser du spottede under modeugen :) Syntes din blog er inspirerende og også dit syn på mode. Din stil er egentlig lidt anderledes end min egen, men jeg bruger det til inspiration + så er jeg vild med den energi din blog har! Dejligt! God weekend :)]]>

 13. < ![CDATA[Tataaar <3 mhhmmmmm, minder mig om barndom med min far. Det er ikke mange der spiser det, pluspoint til dig emily :D Men ja.. det er noget man kun gør et par gange om året for mit vedkommende, og herresushi er en ret passende betegnelse ;P Louise P er også fantastisk, hun har været en stjerne i mange år nu :)]]>

 14. < ![CDATA[Hej Emily. Ville bare lige kaste to links, da jeg tænkte det måske lige var noget for dig: http://sogoodandtasty.blogspot.com/ http://www.sproutedkitchen.com/ - hvis du da ikke allerede læser med der ;)]]>