little things

Ja nu ved jeg godt at jeg har luftet småfrelste tendenser hvad kød angår, men derfor er en god gang ‘mandesushi’ i form af tatar med rå æggeblomme (fra glad okse og høne forstås) altså stadig noget, der kan gøre mig og min mave glad. Ikke så ofte, men en gang imellem og lidt og godt og sådan :) Kaffe og appelsinjuice og morgensol kan til gengæld gøre mig glad hver eneste dag. I sidste uge gjorde Munte plus Simonsens show mig rigtig glad og begejstret og fik mig næsten (men også kun næsten) til at ønske, at det var efterår lige om lidt. Hvis I har lyst til at høre og se mere til det så råb op, så kommer der et indlæg om mit syn på showet, favoritter og sådan. Der var rigtig flot tøj, pæne støvler og sejt hår! Og måske endnu bedre end tøjet var det at min alleryndlingsmodel Louise P, åbnede showet. Hun har den vildeste energi og er bare så naturlig, rå, sexet og glad på sådan en selvsikker, lækker måde. Wauw! God fredag derude, Klem Little things that made me happy the past week. Steak tatar, coffee and orange juice and Munte plus Simonsen aw12 fashion show. ]]>

(Visited 219 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

  1. Jeg bliver vist aldrig modig nok til det der tartar. Det er ikke så meget smagen, som det er konsistensen, jeg bare ikke kan abstrahere fra!

  2. Skøn blog, og fine billeder-Jeg synes desværre Louise efterhånden ser lidt for påvirket ud, af hendes hårde livsstil :( Men førhen var hun rigtig lækker.