little things

Var forbi Beauty Avenue at få lagt Shellac på neglene i går. Ni røde og én i pink glimmer. Shellac er en blanding af gele og lak, der skal hærdes under UV-lys og som holder fabelagtigt længe. Jeg er fan med stort F og vild med at man efterhånden kan få det i så mange farver (overvejede alvorligt en grøn og en grå). Det holder 2-3 uger og er så meget mere praktisk end almindelig neglelak, synes jeg. Hvor almindelig neglelak begynder at skalle efter max. (som regel før hos mig) 3 dage, så når min egen negl at vokse så meget (efter ca. 2 1/2 uge) at det ikke er pænt længere inden at Shellac’en så meget som overvejer at krakelere, skalle eller få en ridse. Så hvis ens negle gror langsomt, vil jeg skyde på at man kan have det i op mod 4 uger. Wow, sikke et vejr i dag. Det må jeg lige ud at prøve lidt, inden der atter skal knokles videre foran computer og bøger. I aften skal jeg ud at spise med nogle veninder, men håber at jeg lige får tid til at kigge ind med et dagens :)]]>

(Visited 1.100 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

  1. Acetone i 18-20 minutter og så en god håndcreme bagefter. Man kan se når det løsner sig, men kræver lidt tålmodighed. Men er det hele værd fordi det holder i så lang tid!

 1. ser fint ud :) er vild meddetaljen med den ene der er anderledes! hvordan fjerner man det igen? med almindelig neglelakfjerner??

  1. Så synd for dig – mine holdt i 4 uger, jeg er sygeplejerske og vasker og spritter hænder dagen lang. Prøv en anden klinik, hvis du stadig har mod på det.

 2. Har seriøst overvejet at kaste mig ud i shellac flere gange… Men jeg bliver lidt panisk ved tanken om at være stuck med den samme farve så længe. Jeg skifter jo normalt farve flere gange om ugen!

 3. Hvor er det fint! Må virkelig prøve Shellac en gang, hvor jeg har for mange penge ;-) Er også vild med dine ringe – særligt den med den sorte sten!

 4. Nææ, hvor sjovt jeg har den samme ring som dig. Altså den helt i sølv med klokkeblomsten. Jeg har arvet min fra min mor, men hvor har du din fra?

   1. Ja, der skal nok være andre steder rundt i landet med samme prisklasse(-: Har været forbi i Haderslev idag og få lagt shellac i dag og det var en rigtig god behandling, jeg fik(: