3 fine looks

I tirsdags var jeg inde hos TLC for sammen med resten af juryen (Marlene Kruse fra Inwear og Rikke Jørgensen fra TLC) i deres Passion for Fashion konkurrence at udvælge de tre vindere af hovedpræmierne + de ti vindere af et Elle-abonnement. Og hold nu op sikke en masse flotte looks, der var blevet sendt ind. Dog stak de tre ovenviste ud og vi var heldigvis enige om at de skulle vinde hhv. 1-3. pladsen. Alle tre vinder-looks er noget, der er meget wearable, men hvor gennemført stil og sans for detaljerne i dén grad skinner igennem, så jeg ville også lige dele dem med jer her til inspiration. Jeg gad godt eje og gå med alle tre outfits! Desværre er billederne ikke så store (heller ikke dem der var lagt på TLCs site), så det er lidt svært at se det hele, men der er virkelig tænkt over tingene ned i mindste detalje hos de tre vindere og udover at jeg (surprise) er meget vild med farvevalget hos de to første, så er jeg især imponeret over hvordan 3. vinderen (yderst til højre) har inkorporeret fine detaljer som læderærmer, friendshipbracelets og et farve-pop i form af den orange bluse + leg med teksturer ind i et ellers egentlig ganske afdæmpet outfit. Klogt, fint og gennemført. Rigtig godt gået alle tre og stort tillykke :) Har i øvrigt sat billederne op, så det er førstepladsen yderst til venstre, andenpladsen i midten osv. Pigerne har vundet hhv. en rejse for to til London, et gavekort til Inwear på 5000 kr. og et gavekort til Inwear på 2500 kr.]]>

(Visited 192 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Næh, og så var det endda en Bloggers Delight-kollega, der løb med hovedpræmien! Det må være endeligt bevis på kvaliteten af jeres bloggere… Tillykke til Laura. :)

    1. Hehe… kan ikke helt finde ud af om du er ironisk?? ;) Alle tre piger har vist blogs og jeg har aldrig mødt nogen af dem i virkeligheden. Og vi var 3 dommere. Det bedste outfit vandt og det er vist det væsentlige :)

    1. Jeg ved ikke om Liv (yderst til højre) har, men de to andre har og er blevet nævnt længere oppe :)

    1. Super!! Vi var meget i tvivl om det var lidt af et ‘sleeve’ vi kunne ane. Det var det sørme ;) Sejt!