new in: indigo jeans

Kom til at købe mere end kvastehalskæden i fredags. Der røg også et par jeans med hjem fra Maison Scotch et mærke jeg først for nyligt har lært at kende (sweatshirten jeg har på på højre billede i headeren er også derfra), men som jeg er ret vild med. Har længe ledt efter et par indigofarvede jeans, da jeg synes det er så pænt og ‘klassisk’ og samtidig en flot sommerjeansfarve (hvis der ellers er noget der hedder det) og da disse tilmed sad super godt, måtte de med hjem.

Vi har været ude at nyde det gode vejr i skoven med Penny i dag, besøgt min mormor, gjort rent og ordnet en masse praktiske sager og om lidt står den på hjemmelavede burgere og fritter på altanen. Gid søndag kunne vare for evigt…

(Visited 223 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

    1. Jeg er ikke ret velorienteret mht. København, men mine lokale Companys og Bahne fører mærket, mon ikke det samme gør sig gældende hos dig?

  1. Jeans om sommeren er nemlig smadder svært, for de mørke nuancer, som jeg ellers sværger til, er ligesom for bombastiske, og jeg er slet ikke til de helt lyse.
    For min skyld måtte søndag gerne vare evigt, især med det lækre vejr, vi endelig er blevet foræret.